- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Lenne egy buta kérdésem. A közeljövőben kellene egy mp3 player, mivel a mostani eldobta a kanalat. Megfordult a fejemben, h nem lenne rossz egy 4 gigás nano (3.G).
Bár az itthoni ára egy cseppet elborzasztott. Kérdésem, hogy megoldható-e vagy próbálte már valaki az USA-ból rendelni ipodot, mert az ottani ára 150 dolcsi, ami jelenlegi árfolyamon durván 25.000 forint, szemben az itthoni kb 40 rugóval. Nyilván van szállítási költség, ami nem 10 forint, de talán megérné.
Két kérdés maradt:
1.: Az apple vajon engedi, hogy az amerikai anyacégtől rendeljek ide, Mo.-ra, vagy azt mondja, hogy ácsibácsi, ott a magyar apple képviselet, tessék ott megvenni 50%-al drágábban?
2.: Fent olvastam, h világgarancia van rá, viszont én itthon valóban tudom érvényesíttetni?
És ha tudom, akkor ezért fel kell másznom pestre? (vidéki vagyok)Boccs, most látom, h van miskolcon is üzletük

Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs