-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz ittakary #168109 üzenetére
Igen ismerem, néztem már teszt videókat az új modellekről. Én viszont kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ténylegesen ki tud takarítani egy hagyományos porszívó szintjén, mert ami az előnye, az a hátránya is. Ez pedig a méret. Tök jó, hogy kompakt, mert befér az ágy alá, meg egyéb alacsony belmagasságú helyekre, viszont ez egy zéró végkimenetelű játék, mert valahonnan meg hiányzik a hagyományos méret, ez pedig a portartály. Baromi hamar megtelik. Nekem ez úgy kényelmes, hogy amíg én takarítok a naggyal, addig a kicsit meg beküldöm a kis helyekre.
Ami az újaknál nagyon tetszik, hogy automatán mennek a dokkolójukra ha úgy érzik, hogy kezd kevés lenni a nafta, na meg az, hogy be lehet határolni, hogy mely területeken takarítson ki, meg feltérképezi a lakást és amint megtalálta a megfelelő útvonalat, akkor mindig azt járja végig. Egy olyan ki butánál, mint az enyém, azt csak bekapcsolod, elindul a vakvilágba, aztán ha nekimegy valaminek, akkor fordul jobbra, aztán megint nekimegy valaminek, megint fordul jobbra és így tovább. Ami viszont jó benne, hogy van három programja, amit maga szabályoz, az egyik, amikor megy a semmibe, a másik a sarok program, akkor végig megy a fal mentén, a harmadik pedig amikor valahol sok port érzékel, akkor körkörösen kezd járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar