- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
kisbandima #11067 üzenetére
Én már 4-5 telefont vettem GSM boltból (mondjuk mindig ugyanabból, akikről tudom,h megbízhatóak) és eddig semmi gond nem volt velük, annyi,h nem szabad bolti garival venni, gyárival kell (mondjuk iPhone csak azzal van) és akkor nem lehet gond...
Ez a sztori azért más eléggé, mivel ha te direktbe GSM boltból veszed, akkor nekik letiltás esetén kötelsségük visszafizetni a pénzt, amit meg is tesznek, mert különben bevonhatják a működési engedélyüket is... -
manchester85
veterán
válasz
kisbandima #11067 üzenetére
Mondjuk ha valóban bontatlan és független, akkor miért vinné az ember hozzájuk? Van két hivatalos Apple szerviz Magyarorszagon (starking, istyle), akik kötelesek szervizelni a készüléket, arról nem is beszélve, hogy a garancia kezdete az első aktivalassal indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged