Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz -secret- #191128 üzenetére
Horvátoknál EUR... ezen még mindig kivagyok teljesen
amikor csatlakoztunk az EUhoz, abban az országban a sziklán és kék égen kívül kb semmi nem volt, pár éve jöttek ki egy durva háborúból, gazdaságuk teljesen gatya volt
Az a baj, hogy nem előre megyünk, de nem is hátra... qrvära egy helyben toporgunk 20 de lehet hogy 30 éve...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz -secret- #191155 üzenetére
Nagyon agyalok rajta csak szeretem esténként ágyban fekve meg tok nélkül nyomkodni… nem tudom mennyire bírják a le felszedegetést a fóliák.
Rage nem a hátlapra gondolok hanem a keretre emiatt a légbubis megoldás miatt!Boldi van az is már, korrekt Jazzben nekem is azon lóg, épp agyalook milyen régi iphone van ami bagatel összes de vállalható gps és zenére na meg van rá QuadLock még
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
nagyúr
válasz -secret- #191521 üzenetére
Sajnos ilyenek vannak ....
Édesanyám piacon volt az én kocsimmal, míg egy nő ismerőse (falu, mindneki ismer mindenkit mondjuk) kocsival beledurrant tolatva a bal első ajtóba, mert hát ő a hátsó ülésen hülyéskedő unokáját figyelte tolatás közben.... Ha akkor száll ki anyukám, vagy ott van a kocsi mellett, akkor gyakorlatilag kinyírja édesanyámat.
Az még egy külön mise, hogy az autószerelő, akihez vitte (nem voltam otthon, így egy randomhoz vitte), beparkolta a kocsit hetekre az udvarra, amíg megjön az új ajtó és kitölrt üveggel ott tárolta, ahelyett, hogy vette volna a fáradtságot és leragasztotta volna. A kocsi belül tiszta szutyok lett, érte minden... szerencsére mindent megoldottam, észre se venni semmit, de az ilyen is menjen az anyjába, már bocsánat.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
tboldi
nagyúr
válasz -secret- #191587 üzenetére
Quad Lock ragasztos vagy szellozoracsos kivitelben, opcionalisan magneses vagy Qi toltos fejjel, esetleg mindkettovel egyben.
Nekem sima Qi toltos van, mert a 11 Prohoz nincs MAG tok sajnos.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #191585 üzenetére
14PM 100%, megjelenéskor vettem. Csak vezetéknélkül tolt tötlve éjjel optimalizált bekapcsolva. Coconutbattery szerint gyárileg 104% volt, vagyis szerencsém volt, olyat fogtam ki, ami alapból kicsit többet tudott, mint kellene. Bezzeg az M1 iPad-ból meg picit kevesebb is, mint a gyári (jó, csak 1-2 mAh).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -secret- #191756 üzenetére
mindeközben https://telex.hu/gazdasag/2023/07/06/forint-euro-arfolyam-383-tiz-forintos-emelkedes
Durván nagy az a hambi vagy torzít a kép
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz -secret- #191923 üzenetére
Jut eszembe, nem elég,hogy külföldön leszek (ez még nem lenne gond), de pénteken egész nap egy olyan teremben leszek, ahova semmi elektornikus cuccot nem vihetek be. Így, ha vennék esetleg, és délután 2kor indul az előrendelés, mire végzek, már ilyen 6-8 hetes szállítással tudnék rendelni.
-
-
ittakary
nagyúr
válasz -secret- #191996 üzenetére
pont repülőn ültem, amikor ment a bemutató, semmiről nem tudok még semmit, de...
15PM256 ára tavalyhoz képest 90ezerrel csökkent, viszont a 14PM256 még valamennyire tartja használtan, szóval MOST eladva, és 15-öt céges számlára vásárolva kb 50-70ezerből megúszható az upgrade... és mindezt hivatalos Apple.huról vásárolva, tehát nem megvárva a szürke GSM áfacsaló boltok árukeresős árait
lehet ezt meglépem, ennyi évente belefér... 13PM->14PM cserém amúgyis kb ingyen volt (+10k ráköltésből talán)
szerintem brutál kapkodás lesz itthon, mindenki egyszerre fogja eladni, és sehol nem lesz majd kapható
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz -secret- #192044 üzenetére
Pont az tetszik benne, hogy stealthy, nem világítanak rajta a feliratok, jelölések, akárcsak a G-Shock B5600BC-men.
Mondjuk fémszíjjal jobb lenne a dizájn, de ahogy ezt is felpróbáltam az üzletben, rájötttem, hogy qrva nehéz.
Meg hát utólag is viszonylag könnyen lehet cserélni, ha később úgy döntök, de a számlapot már macerásabb volna. -
madgie
titán
válasz -secret- #192073 üzenetére
Ez a titán-dolog szerintem majd csak később fog kiderülni.
Én a makró mód hiánya miatt letettem a 15-ről, a 15 Pro-t drágállom, meg ugye a némítópöcök (bár biztos két nap után megszoknám az újat ), most a 14 Pro-t nézem, bár az nehéz lenne a 12 Mini után, mint a kő. Mondjuk sokáig nem kéne variálni rajta, hamar el fog fogyni kifutóban, meg még lehet kicsit meg is tolják a végére az árát a sarki GSM-esek.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz -secret- #193119 üzenetére
nem kell ehhez google, gyári beépített Spotlight kereső is
azaz iOS alapképernyőn lefele húzod az ikonokat, előjön a kereső, beírod hogy "1 EUR" és alapból átváltja a te régiós valutádra, ami nálam nyilván a HUF
ha azt írod hogy "1 EUR to USD" akkor már megadhatod hogy mibe akarod váltani
ehhez tényleg nem kell app
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest