- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseboy
csendes tag
Szia,
Voltam a hivatalos Apple szervizben, végig futtattak rajta minden tesztet. Mondták, hogy az új frissítés majd megoldja.
Most IOS 15.4.1 van rajta.
Csináltam alap visszaállítást, nem mentettem vissza Cloudból semmit, hálózati visszaállítást, más szolgáltatós SIM kártya cserét, mindent is.
Android telefonokkal működött minden, azonban egy IPhone-nal sem. Beszéltem kétszer az Apple támogatással, azt se tudták miről beszélek, és elvileg nincsenek összekötve a fejlesztőkkel, pedig a telefonból kimentettem a fejlesztési listából a hiba leírásokat, elemzéseket. Ezeket el se küldhettem nekik e-mailbe. Csináltak távoli ellenőrzést, ott is minden oké volt.Elvileg az apple fórumok alapján egyes Samsung TV- kel se működik.
Végül vettem a multimédiához 23 ezerért egy CarKit-et, amely Carplay-jel megoldotta a gondot, persze ott se volt mindegy mely kezelő appt töltöttem le hozzá.
Simán a hotspot multimédiával carplay nélkül azóta se jó, laptoppal (Win) hol jó, hol nem. Macbookkal mindig jó.
Szomorú, de a 30 ezres céges android telefonommal minden hibátlanul működik.
Telefon hibát kizártam, multimédiával december előtt jó volt (valószínű a 15. IOS előtt), egyéttelműen ez a gond. Előrébb lépni nem tudtam. Azt mondták, hogy a multimédia nem kiforrott. 3 autóba van, az egyikbe 4 éve.. minden hibátlan....A problémáról beszélni lehet, semmit se kezd veke senki.
Deee, majd hátha az IOS 16, a legközelebbi telefon cserénél pedig elgondolkodok a márkán. Régen az Apple azért kiemelkedő és modern volt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest