Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Newton harmadik törvénye
- Trump vagy Harris
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_71
csendes tag
iPhone 15 Pro USB-C-n keresztül felismeri a Ps VR2 headsetet? használható valamire ? Esetleg kesőbbiekben tervez a Sony / Apple kompatibilitást? Próbáltam keresni google-be , de nem találtam semmit. Ha valakinek van esetleg ilyen kombója megnézné , hogy működik -e? Köszi a válaszokat
-
zsolt_71
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni dual sim-el kapcsolatban. Adott egy yettel e-sim és voda fizikai sim. A yetteles az alap hang , voda pedig általában az alap mobilnet. Ha hanghívás érkezik yettelre akkor közben elmegy a másik kártya és fordítva is . Ilyenkor ugye nincs mobolnetem. Ez a kisebbik gond , de hátha lenne erre is megoldás. Ami jobban zavar , hogy ha pl. a vodas számon telefonálok és közben hívnak a yetteles számomon akkor nekem nem jelzi a hívást a hívó félnek pedig olyan , mintha ki lennék kapcsolva. Ha egy simen belül van egyszerre több hívás akkor azt szépen jelzi és jól működik a hívásvárakoztatás. Van ezekre esetleg valamilyen megoldás? Köszi előre is a segítséget.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz Kbali #303667 üzenetére
Hogyan tudom beállítani ezt iOS 17.2 estén? Tegnap beállítottam a Beállítások/Telefon/Hívásátirányítás részben. Kiváasztottam az elsődlegest , bekapcsoltam az áritányítást és a telefonszámnak megadtam a másodlagos telefonszámát +3670xxxxx formátumban. A másodlagosnál is bekapcsoltam és ott megadtam az elsődleges számát ... Ma viszont hívni tudtam , de hívást fogadni nem , mert mindenkinek azt jelezte a hívott számok nem elérhetőek. Ekkor próbáltam átállítani úgy , hogy 06xxxxxx a számok formátuma , de nem jártam sikerrel. Kell valami mást is beállítani? Esetleg szolgáltatónál kell valamit állítani? Köszönöm .
-
zsolt_71
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek problémája iMessage-el? Jelenleg iOS 17.2 beta3 van i15 Pro-n , de talán már 17.2 sima verziónál is produkálta nekem a hibát. Elküldök egy üzenetet és iMessage-en , elküldöttnek jelzi nekem. Később , ha belépek a beszélgetésbe már nem látom. Volt olyan amikor mégis megkapta a címzett , de van amikor meg sem kapja.Találkozott ezzel valaki esetleg mostanában?
-
zsolt_71
csendes tag
válasz Stauffenberg #304618 üzenetére
OneDrive-al esetleg van tapasztalatod fotó mentés terén? iCloud-al hasonlítva van nagy különbség vagy jó lehet OneDrive is? Köszi.
-
zsolt_71
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki segíteni app store amerikai régióra váltással kapcsolatban iOS17 esetén? IOS 16-nál anno tudtam simán vpn , bankkártya nélkül régiót váltani. Most a 17 esetén csak kártya és paypal lehetőség van. Kártya nélküli belépés nincs. Revolutos kártyát megadva pedig szintén nem műnödik. Van valamilyen megoldás arra , hogy tudjak régiót váltani? Köszi előre is.
-
zsolt_71
csendes tag
Sziasztok. iPhone 15 Pro-nál (2023 októberi vásárlás / szeptemberi akku gyártás) 222 ciklusnál 97%os akksi kapacitás (3utools szerint) iphone szerint 98% jónak számít vagy ez nagy fokú csökkenés? Figyelek a töltésre mindig. Köszönöm előre is a válaszokat.
-
zsolt_71
csendes tag
Sziasztok . Nem tudom maradhat -e itt , vagy másik topikba kellene írnom.
A következőben kérnék segítséget , ha tud valaki rá megoldást.
App Store accountomban a régiót átállítottam Kanada-ra , bankkártya adat nélkül engedélyezte. Viszont van egy 200Gb iCloud+-om amit így nem tudna vonni. Revolutos és OTP kártyát a kanadai account nem engedi beállítáni a fizetési módnak. Paypalból is kanadai account kellene. Ha VPN-el próbálok kanadai fiókot készíteni , akkor kér a Paypal telefonszámot. Erre talán még lenne is megoldásom , de nem tudom mennyire éri meg. Arra gondolok , hogy regisztráció után pénzt a revolutos vagy az otp-s kártyámról engedi -e feltölteni majd paypalra vagy az is elutasítja , mint apple ? Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?A másik verzió ami szóba jöhet , hogy olyan fintech cég akiknél kanadai lakcím nélkül (európai) lakcímmel lehet regisztrálni és később az Apple is elfogadja a tőlük kapott fizikai vagy virtuális kártyát , mint fizetést. Létezik -e ilyen?
Köszönöm.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz burgatshow #321724 üzenetére
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Gumi és felni topik
- LG monitorok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest