Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nauro
aktív tag
Siasztok. Erről az oldalról tudtok valamit? 165k a gyári garanciás iPhone, de nem szeretnék vakvágányra futni, azért érdeklődök nálatok. Köszi
-
nauro
aktív tag
Sziasztok! Ha van egy teljes kontank lista Windows 8 kontaktok appon belül (microsoft fiókhoz kötve), akkor azt hogyan a legegyszerűbb átmigrálni iPhone-ra?
-
nauro
aktív tag
Szerintetek megéri külsős kamera alkalmazással fotózni, vagy nem lesz lenyegesen jobb? (Ajanlottak nekem a camera+ alkalmazast, azert kerdezem)
-
nauro
aktív tag
Milyen offline navigációt ajánlotok i5-re? Ha jól tudom a Apple térképek alkalmazása nem tud offline navigálni. (Nokia Here, vagy valami más tipp?)
Köszi -
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valahogyan külön állítani az ébresztés hangerejét nem csak egyszerre mindennel? Mindig elfelejtem levenni a csengetési hangerőt és majdnem szívbajt kapok reggelente.
Köszi -
nauro
aktív tag
-
nauro
aktív tag
Hogyan gyorsabb itunesen keresztul vagy telefonon? Holnap vonatozok pragaba, lenne 7oram tesztelgetni
-
nauro
aktív tag
Sziasztok! Egy gyors tipp kedvenc fotós appra, ami tud időzített felvételt? Gyárit használom, teljesen meg vagyok vele elégedve, de most vettem észre, hogy nem tud időzített képet csinálni, ami pont kellett volna
-
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Ti nem tapasztaltátok, hogy IOS7 óta nem akar/vagy nem mindig akar az időjárás frissülni? Sokszor az app-ba belépve sem. Internet működik, azt megnézem ilyenkor mindig böngészővel.. -
nauro
aktív tag
Sziasztok! Hogyan allitsam be a photo streamet, ha azt szeretnem, hogy ami az iPhone-nal keszul, az megjelenjen az ipaden, de az iphone-on ne duplazodjon a kep. Koszi
-
nauro
aktív tag
Sziasztok. Egy ismerős panaszkodott nekem, hogy rendszeresen eltűnik egy-egy szám a telefonkönyvéből. Legfrissebb szoftver van rajta. Van valamilyen bug, ami okozhatja ezt, vagy user error?
Köszi -
nauro
aktív tag
Sziasztok. Valaki használja ezt a gyöngyszemet? Bírja a strapát? Viszonylag kicsi külső akkumulátort szeretnék, ezt találtam.
-
nauro
aktív tag
Sziasztok! Van arra valami opció, hogy a telefonon lévő kontaktokat átrakjam iCloud fiókba? Az adott telefonon eddig nem az volt megadva alapértelmezett fióknak, viszont jobb lenne, ha ott lenne. Van erre mód?
-
nauro
aktív tag
Tudnátok ajánlani valamilyen jó fotós állványt iphonehoz?
-
nauro
aktív tag
Fotózáshoz egy két kiegészítő, ha valakit érdekel a téma.
[link] -
nauro
aktív tag
Na most már én is átnéztem aprót. Olyan 145körül már van bontatlan, rendbennek tűnő, 50+ pozitív értékeléses.
-
nauro
aktív tag
Sziasztok. Ki lehet valahogyan kapcsolni azt a hangot imessage-ben, ami akkor jön, ha éppen az appban vagyok és küldök/fogadok üzenetet? Megörjít
-
nauro
aktív tag
Sziasztok!
IOS 8 óta rendszeres, hogy i5 kikapcsol úgy 20-30% között. Mindenféle app futásánál csinálta már, nem jöttem rá, hogy mi a ludas, de nagyon bosszantó. Ráadásul vissza sem tudom kapcsolni, mert szól, hogy dugjam töltőre, viszont töltéskor az aksi onnan folytatódik, ahol kikapcsolt.. Napi szinten cserben hagy, hol lehet a bibi? -
nauro
aktív tag
Sziasztok.
Ötlet kéne. Egy ismerősömnek nem tudok smst küldeni, de csak egynek nem. Hívni tudom, megkapom tőle az üzenetet, de én nem tudok válaszolni, üzenetküldési hibát ír. Rákerestem, többeknek is van ilyen problémája.
Hálózati beállításokat már visszaállítottam, kontaktot, üzeneteket letöröltem, mit tudok még tenni? -
nauro
aktív tag
Sziasztok.
iOttie iTap.ról van vkinek tapasztalata? Elvileg mágnessel fogja meg a telefont. Nem tehet ez kárt benne?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest