- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
MasterMark #280451 üzenetére
Hát ez jó kérdés. Sima borítékot láttam világoskék háttérrel. Nem tudom, hogy gmail app e, de hozzá tudtam adni más szolgáltató fiókját is, amiből azt gyanítom, hogy nem. Úgy tűnt, hogy alapból ez a levelező kliens volt fent a mobilon, legalábbis egységesnek tűnik az ikon használata a többivel. Esetleg ha összeírnád, hogy pontosan milyen információk kellenek a mobillal kapcsolatban, akkor holnap begyűjtöm!
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok! Előállt egy olyan furcsa helyzet, hogy egy gmail fiókot csak egy iphoneról tudunk elérni. A tulajdonos nem tudja a jelszót, nincs egyik gépén sem letárolva, nincs semmi emlékeztető, telefon hozzárendelés, semmi, amivel vissza lehetne állítani, a google support nem válaszol a kérésünkre. Az iphoneból nem tudjuk kinyerni a jelszót, titkosítva van tárolva rajta. Annyit sikerült elérnem, hogy csináltam egy saját fiókot saját hostingon, amit szintén hozzáadtam a mobilhoz, így most két levelező fiókot kezel. Az a kérdésem, hogy el lehet e juttatni valahogy a gmail-es leveleket ehhez a fiókhoz pusztán a mobilon beállítva a gmail-es jelszó ismerete nélkül? A hosszú távú terv az, hogy kivezetjük ezt a gmail-es fiókot, és csak az új lesz helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- Milyen hangkártyát vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...