- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob Rob
tag
válasz
TheBikerider #333908 üzenetére
Sxs2000 /1tb, 2000/2000mb/s ami van.
Az 500gb volt 25e
MM-ban vettem garival de ez mindegy is mert ettől még az iphone nem látja minden más igen.
Beledugtam egy noname mentős 64gb pendrive - ot azt látja de kpl mappákat miért nem lehet exportálni hanem csak ömlesztve.? -
-
-
Rob Rob
tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segiteni, hogy hogyan tudok 50-60gb foto/videó anyagot mozgatni iphone 16pmax és egy 1tb ssd között a legegyszerübben oda-vissza ?
Én S24u és általában Android vonalon mozgok igy nem jelent problémát otg-n keresztül de a lányomnak aki ios-re költözik, nem tudtam ebben segiteni csak egy viszonylag körülményes (3utools) alkalmazással de nehány fotó fejjel lefelé ment át.
Illetve meg vagyok lepve, hogy az Opera böngésző nem szinkronizálható ios-re illetve csak valami butitott verzió érhető el. Na erre is kellene valami megoldás.Szerk: nincs ipad, macbook és semmi hasonló itthon és icloudból sincs és nem is tervezzük inkább nagyobb tárhelyes telefont vettünk.
Maga az iPhone egy 512gb I16 promax.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest