Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz Csigavair #189490 üzenetére
Szerintem te nem is használtad igazán. Szerintem zseniális a faceid. addig én sem akartam amíg nem kezdtem használni. Amikor nem tudod feloldani akkor nem is akarod használni a telefonod csak egyszerűen ki akarod nyitni ,hogy lásd. Aki használja annak jobb mint a touchid!!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Csigavair #189506 üzenetére
És kesztyűben hogy nyitod ki a TouchID-t?
De, az is megfordult a fejemben; viszont nagyon kevés motorost láttam, aki kesztyű nélkül nyomta.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest