Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Egyszerű boot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
Nem jelentős fogyasztásról van szó, de sok kicsi sokra megy... Sok alkalmazás (közösségi oldalak, stb...) használják (pontosabban használnák) az aktuális poziciómat, én azért szoktam rá, hogy ezeket kikapcsolom, mert volt, hogy koraeste 6-kor már meghalt az akksim, így még akkor is van benne, amikor töltőre teszem.
De ez csak saját tapasztalat, aztán mindenki mást használ, lehet, hogy másnál másképp működik...
Holnap teszek egy próbát azért bekapcsolt GPS-el, kiváncsi vagyok, most az iOS 6-al mennyire merül vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest