Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
kchris78 #297602 üzenetére
Hogy kevésbé tűnjön szánalmasnak
Ahogy mondod, a Telekom szolgáltat is. Nem viccess kissé, hogy mindenféle támadás nélkül, puszta felhasználói jószándékból is, egy ekkora kis ország, ekkora kis rétege, mint az iphone őrültek le tudják térdeltetni?
(de, az)
On-prem is van rá megoldás, valamint hybrid is lehetne, kifejezetten ez az oldal/akittakary szerintem nagyon nagy százalékban natur titan színt akar(t) mindenki. Érthető is - egy (telefon/óra/konszumer cucc léptékben) egzotikus, mutatós és drága fémet miért kéne összepacsmagolni kékre meg fehérre-feketére?
Mondjuk a felsorolásból is leszűrhető az is, szerintem, hogy ha valami izgalmasabb színek is lettek volna, akkor talán azoknak is nagyobb sikerük lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest