- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron M6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
Mr.Grincs #215796 üzenetére
Nekem a képen látható kínai Lightning-USB adapter tökéletesen működik mind iPhone 7-el, mind iPad Pro-val. Pendrive, SD vagy micro SD (utóbbiak kártyaolvasóval) tartalma a File-okban jelenik meg, és lehet másolgatni oda-vissza, vagy akár filmet nézni egy megfelelő lejátszó app-al (nálam OPlayerHD Lite van fent). Kb. 3000 Ft-ba került. Ez iOS 13 óta működik.
(Egyébként van egy olyan gyári SD olvasóm is, amit linkeltél, valamikor itt vettem az aprón, de vagy 3-4 ezer körül) -
burgatshow
veterán
válasz
Mr.Grincs #215796 üzenetére
Én miután 3 kínaival is befürödtem, úgy döntöttem, hogy megveszem a gyárit. Azzal semmi probléma nem volt, hiba nélkül működött az itthoni eszközparkkal és hibátlanul végigtolta a nászutamat New York-ban (az iPad Pro volt a fénykép backup megoldásunk a SD adapterrel a fényképezőgépekhez).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest