Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz SoulReaver #308789 üzenetére
DeepL
-
madkiller
őstag
válasz DrTechnoid #309388 üzenetére
Hello! Nekem az első 2 nap volt a legkeményebb az i15pmel. Aztán pár hét alatt belejön az ember. Ennek is van pár idegesítő dolga, de nagyon szerethető OS.
-
madkiller
őstag
válasz SoulReaver #309569 üzenetére
Töröld le majd telepítsd újra az appot.
-
madkiller
őstag
válasz roland99708 #310015 üzenetére
Telepítsd újra a Facebookot és jó lesz.
-
madkiller
őstag
Át lehet valahogy állítani a régiót a telefonon, ha nem tetszik a gittegylet korlátozása és szeretnénk használni az AI-t majd I18on?
-
madkiller
őstag
válasz Razzul #317300 üzenetére
Ha választani lehetne elfogadnám az USA rendszerét, de nem vagyunk egyformák, ha neked ez megfelel egészségedre 🍻
Mindenesetre az elég bosszantó, h így ki lettünk köcsögölve.... Erősen gyanús, h más gyártók, akiknek engedélyezett az AI megvettek pár képviselőt, de ezt valószínűleg nem fogjuk megtudni. -
madkiller
őstag
válasz november@ #320061 üzenetére
Guritott volna nagyot, ha nem csak angol nyelven lenne meg lenne bent annyi features, mint a samsungban. Ott megy régebbi modelleken is sok nyelv támogatott már most( jó magyar még nem az elvileg jövőre jön csak) és van bent olyan features, hogy fordítja élőben a telefonhívást egy külföldivel odavissza. Jó itt meg van genmoji Kicsit most irigylem a samsungékat.....Régi S22U-t előkaptam a fiókból, mert ott megy régi modelleken is a képszerkesztő parádé lett. Hiába örültem, hogy a 15 PMem alkalmas AI-ra, ha az unió megszívatott, de emellett valószínűleg magyar nyelv kB sosem lesz az Applenél támogatott.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz markknight #321065 üzenetére
Én is észre vettem, meg a 16nal promozott vmi world nevű játék, ami direkt A18ra kapott ultra grafika beállítást is szépen droppolt
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Csak engem fogott meg, hogy lehet térbeli hangot felvenni és szerkesztgetni a hangsávot? Nagyjából ennyi meg a kamera button sem rossz. Az event is dolby atmosban futott meg is lepődtem. Elég jól körbe ölelt a hang az event közben.
-
madkiller
őstag
válasz Lala6 #321137 üzenetére
Egyre többet használok chatgpt. Írattam már vele szerződést, meghívót, hirdetést emailre hivatalos válasz emailt, panasz levelet stb. nagyon jó szerintem. Ja és fordítani nagyon tud. Valamikor ugyanazt lefordíttatom google fordító, deepl, chatgpt és a chatgpt úgy fordít, ahogy kell végre értelmesen. Nem hülyeség ez az AI dolog. Netet használj a chatgpt onnan tanul. Sokszor egyszerűbb beírni valamit, mint googleba és válogatni. Chatgpt kiválassza neked, amit akarsz.
-
madkiller
őstag
válasz markknight #321142 üzenetére
Törvényi szabályozás miatt? Sajnos sokaknak nem tetszik, hogy az egész netet használja. Olaszban be is tiltották egy időben személyisegi jogokra hivatkozva. Mindenesetre, amikre én használom jelenleg ott szuper.
Közben lejött az rc. Egész kis fürge, nem olyan, mint a 17 az elején. -
madkiller
őstag
válasz (ex)Cat #321173 üzenetére
Egyébként, azért lett az ideiben egy sima A18 elnevezés, mert az egy második generációs 3nm-es csíkszélességen gyártott A17 Pro? És kvázi az újabb gyártás technológia miatt újabb nevét kapott? Ha jól néztem a bemutatót a neural engine, mind a 3 socban(A17 Pro, A18, A18 Pro) ugyanaz a 16 neural engieből álló, 35 tps műveletre képes mag.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz markknight #321176 üzenetére
Konkrétan én imádom a szigetet felőlem maradhat így pont az általad felsoroltak miatt kedvelem
-
madkiller
őstag
Elég jól merül a 15PM a 18 Rcvel. Remélem még csak így frissen van így aztán beállnak a háttérfolyamatok és jobb lesz pár nap múlva. Legnagyobb különbség, ami eddig szembe jött a fotók app. Azt szokni kell. Pár apró animációs különbséget vettem még észre. AI nélkül annyira nem nagy dolog. Legkirályabb features pedig az új számológép app.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Én arra vagyok kíváncsi csak még nem láttam erre semmi összehasonlítást, hogy jobb lett-e a 16 hővezetése, hűtése, mert a bemutatóban, mintha ezt említették volna. Összehasonlító videót még nem láttam. A 15 PM ezen a nyáron, azért throttlingolt rendesen a napon( régi S22U-m azért jobban ilyen szituban), láttam pár akadast a rendszerben. Hiába a millió nites fényerő pont mikor a legjobban kellett volna vette le a rendszer minimumra. Az akksi is a nyáron degradálodott nálam 7%ot, addig tartotta magát. Nem rendeltem most elő a 16ot, maradok a 2 éventi váltásnál, de azért érdekelne, hogy ebben fejlődött-e.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Ez a jó üzemidő azért van, mert új a telefon. Tavaly a 15 PM is 1 óra sot után még 100%ot jelzett. Wifiről elment 8-10 óra sotot. 15 PM baja főként az volt, hogy szar volt az ios17 az elején, indokolatlanul melegedett, mikro laggolt. A melegedést gyorsan orvosolták a mikro lagokat pár hónapra rá. A 18al már nincsenek ilyen gondok így az elején sem, jobban sikerült ez a rajt. Persze, ha 38 fokba huzamosabb ideig használod a napon úgy már azért be tud melegedni. Érdekes is lenne, ha proci igényes dolgot csinálsz a 38 fokos levegőnél alacsonyabb lenne a telefon hőmérséklete, ùgyhogy még a nap is tűzi a kezedben.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz markknight #323267 üzenetére
Azt hittem a 18al frissülni fog az action button, lehet majd dupla kattintásra is beállítási valamit. Több mindent tudna, meg ez a hosszan lenyomás sem szimpatikus, akkor inkább lenne hagyományos rövid megnyomás. Na mindegy ez az egyszerű fejlesztés még nem futott be.
-
madkiller
őstag
18.1el érkező photo clean up elérhető az unióban vagy az sem?
-
madkiller
őstag
válasz madkiller #323284 üzenetére
Az remek minden rá van fogva az AIra Most néztem samsunggal összehasonlító videót. Előfizus appok évek óta tudják azt a ''minőséget'', ahogy az iPhone szerepelt a videóban. Meg mondjuk a régi s22umon pár hónapja próbálgattam is ott, azért elég komoly. Iphone új képszerkesztős skilljét azthittem azért megkapjuk....
-
madkiller
őstag
Kicsit lemaradtam a topikról, de gondolom a 18.1 rekord merülésével tele lehet. Van rá valami mód, amit ha kikapcsolok javul vagy várni kell a javítást? 8kor vettem le 2 órát használtam és 23%on vagyok. 15PM
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest