Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
bendikeee11 #124237 üzenetére
"Sajnos nekem a bizalmam a szervizek felé egyenlő a nullával"
De egy otthon gányolóban teljesen megbízol? Hogy lehet egyáltalán ilyen telefont megvenni? -
tonyqa23
senior tag
válasz
szekfizsolt #123732 üzenetére
Nálam volt 4s-nél rendszeresen, de a 9-es ios óta eltünt. Sztem 8.4 bug ez is, mint a tovább csörgés.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
zsolesz06 #122195 üzenetére
Csak a kezdőrészletet kell fizetni a futárnak. A futár nem fog tőled kérni jövedelemigazolást meg befizetett közüzemi számlát, nyugi. A további rèszletfizetést a T-mobil adja kedvezményként, nem pedig bank, mint mikor egy tv-t veszel részletre például.( hogy szépen aláírd a két éves hűséget. ) A részleteket meg hozzáadják az előfizu díjához. Én is vettem már így telót, igaz nem iphonet, és nem ennyiért, de a futár még csak személyit sem kért, mert egyfolytában telefonált, csak írjam alá, azt húzott tovább.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
danilla #119534 üzenetére
Nem vagyok nagy szaki, de ha csak majdnem megegyezik a spcifikáció és ráadásul nagyobb kijelzőt is kell meghajtania, attól még a 4s-en megy úgy a 9.01, mint a 8.4.
DFU módban, újként beállítással teljesen jó, használható, gyorsabb az appok megnyitása, jobb az akkuidő. -
tonyqa23
senior tag
Üvegfólia nem fogja befolyásolni ezt a force touch-ot?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
szabogabor10 #116173 üzenetére
Azt honnan lehet tudni, h iMessage-ként megy el egy üzenet, ha nem tudom, h a másik félnek milyen telója van?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Gsx-rr #115517 üzenetére
Neha a telekom sajat alkalmazasaban. De mivel 4-én indul újra a keret és kb majdnem mindig ki szokta bírni, ezért csak ritkán nézem meg, hó vége felé. De ma nem tudtam belépni, mert valami hibát írt ki. De aztán kipróbáltam és gyors a netem, tehát ez valami rendszerhiba lehetett. Sőt, tuti, mert tegnapelőtt meg kaptam egy olyat, h elértem a havi adatforgalom 80%-át. Valami nincs rendben, mert egyébként is a csomagomban 200mb van, plusz 1000 ft-ért veszek 1 gigát, tehát már nem értem, hogy mutathat 1,39 gigát. Ráadásul az is lehet, h a csomagom 1-én zárul, a plusz keret meg 4-én és ezért lehetett a kavarás, de minden ok, van mobilnet az a lényeg.
#115518) generic
Igen, az otp smartbank oldalán jelent meg az a piros csík a szöveggel. Ha már figyeli az app, h JB-s a telefon, akkor előbb-utóbb itt is bevezethetik ezt a szigorítást. Lehet, h már nekem sem engedné letölteni, de nekem már fent volt az app is meg a JB is, mikor frissítettem a smartbankot.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Gsx-rr #115513 üzenetére
Visszavonom, amit irtam. Ugyanugy van mobilnetem, mint ahogy kene, h legyen, csak T- mobilenal lehet vmi gebasz, h kuldtek ezt az smst.
Amugy meg frissult a Smartban app es fent egy vekony piros csikban azt irja, h " mobilalkalmazas.ui. JailbreakDevice". Tudja a smartbank app, h nekem JB-s a telom? Vagy mi ez?
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
válasz
h1ght3chzor #112458 üzenetére
JB-eltél? Mert nekem azzal nem engedett se frissíteni, se letölteni appstore-ból.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
rayoliviero #112276 üzenetére
Nem tettem vissza semmit, röftön visszaállítás után JB, aztán pakolnám vissza a Facebook, Viber stb cuccokat, de semmit nem tölt le.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
rayoliviero #112267 üzenetére
Úgy sem jó. Semmit nem szed le appstore-ból.
-
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
i4s-en rögtön egy bug 9-esben. Alkalmazásváltóban mikor kilövöm az appokat és rábökök a főoldalra, lefagy kb 2-3 másodpercre, hiába bökdösöm. De nem mindig csinálja. Szerintem 4s-en a 8.3 jobb és gyorsabb.
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
Visszaraktam a 8.4 beta1 ipsw-t, de még csak a beta 2-t sem találta meg. Amikor először felraktam a beta1-et, rögtön talált beta2 frissítést. Most meg semmi, nemhogy 9. Hogy van ez? Azok public beta-k voltak?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Siera #105313 üzenetére
Megvolt, sok sikert a dolgozathoz!
(#105319) Tin
Egyáltalán nem kínszenvedés, kb 5 perc alatt megvan, de ha a te szellemi képességedet meghaladja ez is, akkor inkább találomra bökdöséssel ne hátráltasd a fórumtárs munkáját. Különben meg egy szakdolgozathoz hány kérdést tegyen fel? 2-t?
-
tonyqa23
senior tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni az előzmények megjelenítését, amikor dupla home gombot nyomok és ott vannak felül? 4S-en amiatt laggol nagyon. Ha kitörlöm az előzményeket, akkor nagyon szépen műxik.
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
Extrem digital-nál egy 20ast esett az i5s ára.
-
tonyqa23
senior tag
Most nézem, h T-mobilnál megint van 4S 8GB-os verzió...vagy csak megint elrontották az oldal kezelését?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #103973 üzenetére
Igen,a hatlap eleg gagyi, de egy jo tokkal eszre sem vennem. Most elegge olcson hozzajuthatnek egyhez, kivancsi vok, h mennyivel erösebb a 4s-nél. Azert valtottam iphonera, mert mar untam a droid laggot, de 4s-en is az van mar 8.1.2-vel. Viszont szamomra meg mindig ez a legszebb telo, meg 5s-nel is. Talan ha az szmuszabb lenne, akkor az kompenzalna a csunyaságát. Vagy eladom mind2t es egy 5s vagy 6 lenne. Hezitalok.
-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Azt szeretném kérdezni, hogy az 5C hardvere teljesen ugyanaz, mint a sima 5-é? -
tonyqa23
senior tag
válasz
antosgyula #103712 üzenetére
Nekem is vágott sim-em van, olyan, h még a chip-be is bele van vágva. Mégsincs soha semmi baja a telónak. Ha emiatt lenne baj, akkor sztem sim kártyát kérne v eldobálná a hálózatot. Sokszor olvasom itt h rábeszélnek másik embert a sim cserére. Nekem 14 éves a sim kártyám, az lett megvágva, mégsincs baja, apámé még régebbi, anyámé is kb 13 éves. Semelyiknek semmi baja. Mondja már meg nekem vki, h mi tud benne elromlani, h mindig ezt a cserét javasoljátok, majdnem akkor is, mikor betörik a képernyő, vagy csíkozódik meg hasonló....Az újraindulásnak mi köze van a sim kártyához? Az tuti valami alaplap hiba vagy akksi érintkezés, feszültségingadozás, egyértelműen SELEJT darab.
-
tonyqa23
senior tag
Üdv!
a 8.1.2-re kb mennyi idő után lett JB? Visszaraknám, ha tudnám, h kb sok idő mulva lesz a 8.1.3-ra is... -
tonyqa23
senior tag
válasz
Ragnar95 #101132 üzenetére
Nem értem, h miért ilyen rejtett módszerekkel lehet csak gépről a telóra másolni, mikor fordítva meg simán lehet. Bár Andriodról jövök, PC-n Total Commanderben tudtam simán másolni akármit a telefonra., lehet hiányzik ez az egyszerűség. Meg ez az istenverte szinkronizálásos dolog...
-
tonyqa23
senior tag
Üdv!
Számítógépről telefonra hogy tudok másolni? iFanbox, iExplorer-el csak a telóról tudok. Vagy visszafelé is lehet és én vok nyomorék? -
tonyqa23
senior tag
Üdv!
Pár napja megvettem 0,99 dollárért a streetview-t. Azután visszaállítás volt a telón, többször is, még DFU-módban is. Pakolgatom vissza egyenként az alkalmazásokat, és ott volt a kis felhő jel a streetview-nál. telepítettem. Gondolom nem kell érte mégegyszer fizetni, de csak ezután kaptam számlát a vásárlásról. Az elsőnél miért nem?Más:
DFU-módban visszaállítás óta qurva jó az akkuidő, pedig csontra ugyanazokat az appokat raktam vissza. Elfelejtettem, h DFU módhoz be kell legyen dugva és csak többször újraindult, mint az akksi kalibrálásnál, mire rájöttem,h ezért nem tudok DFU módba kapcsolni. A DFU-s visszaállítás kalibrálja az akkut is egyúttal? -
tonyqa23
senior tag
Ott nekem az icloud van bepipalva. Az a bajom,h nem kerültek fel a kontaktjaim az icloudba. A naptarbejegyzesek rendesen visszajöttek visszaallitas utan. De a kontaktok nem. Ahhoz meg kellett adnom egy gmail fiokot pluszban,h a telora kerüljenek a kontaktok. De nem akarok plusz egy egesz gmail fiokot csak a kontaktok miatt,mert eleg csak a gmail levelezö app. Azt akarom, h legközelebbi visszaallitasnal mar az icloudbol huzza le a kontaktokat. Csak vhogy fel kene oda tornaszni öket,csak nemtom hogy.
-
tonyqa23
senior tag
A Gmail-es kontaktokat hogy tudnám iCloud-ba is menteni?
-
tonyqa23
senior tag
Innyje... Én is most akartam DFU módban visszaállítani. Most eltántorodtam.
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
Olvastam a kommentekben, hogy másnak is csinálta ezt a 30%-nál megállást. Azt írták neki, h oldja fel a telefont. Nekem még így sem akar tovább menni. Makacs egy jószág.
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
A JB folyamata kb mennyi idő? Megállt 30%-on és vagy 15 perce úgy áll. Közben minden szart feltelepített a számítógépre, meg átállította a böngészőt. Vmit equrtam? -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Hogy tudok 4s-én képernyő képet menteni és Siri hogy jön elő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest