Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Közben szépen, csendben tölthető az iOS 11 is...
“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz Totheground #167518 üzenetére
Ami totál megegyezik a 19-i változattal.
Ha fent hagyod a fejlesztői profilt, akkor általában azzal a megjelenés napján már jön is a 11.01 verzió.Én most frissítek iPhone-t, iPadet, mert egy hét múlva tumultus lesz. 😉
iPhone 6s kész is, jön az iPad Pro. 😊
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
Akinek fent a GM az készen is van!
UA. 😉“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz djstavross #168960 üzenetére
Az indexeléssel végzett már?
Újraindítás volt már?
Több napi használat?“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz RaZroX #169638 üzenetére
Szia!
Ez itt egy elég friss használati bemutató, az exportálás is benne van.
Érdemes többet is megnézni, mert nem olyan bonyolult a használata.“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
Az iPhone 7 plus megkapta a portrémegvilágítást az iOS 11-gyel?
Vagy ez csak a 8 és az X képessége?
Ha igen, akkor ez rendesen lehúzás-szagú (ismét). Nem hiszem, hogy a processzor nem bírná...“Black as midnight on a moonless night.”
-
-
talamasca
senior tag
válasz Lacikaa9988 #171379 üzenetére
A rossz hír, hogy nem...
Az utolsó típus, amit vissza lehetett korábbira tenni az iPhone 4 volt.“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz dani0113 #171849 üzenetére
Melyik iPhone?
Csatlakozó tisztítást csináltál? Mert nagy a valószínűsége, hogy be van koszolódva és ezért megszakad a kapcsolat.
Vagy lehet kábel-hiba is.Illetve most nézem, hogy új a telefon... Akkor gondolom az új kábellel csinálod.
Ebben az esetben nem nagyon van ötletem. Bár látom, hogy Windowsos iTunes...
Ott még sok más lehet. Próbálj újraindítást és másik usb-t. Ha ezek se, akkor passz...“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz customer114 #172629 üzenetére
-
talamasca
senior tag
válasz wrathchild #175900 üzenetére
6s-ről 8-ra nem érdemes váltani, viszont, ha azt kérdezed, hogy 6s-ről 8 Plusra, akkor határozottan igen.
Hozzáteszem: 6s-ről 7-re is felesleges váltani...“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz Nemo1001 #178841 üzenetére
Nagyjából erről van szó:
"Kedves Tibor!
További fájlokra van szükségünk a visszajelzéseddel kapcsolatban. Kérlek biztosítsd a hibajelenség naplófájlját (Logs), az alábbiak szerint:
1. Telepítsd a Hívás Naplózó profilt (Call Logging profile ) . (https://appleseed.apple.com/sp/download/1008212)
2. Válaszd ki a telefont, telepítsd. Amennyiben szükséges add meg a jelkódot.
3. A sikeres telepítés után a profil itt megtalálható: Beállítások/Általános/….
Amennyiben megvan, indítsd újra a telefont.
4. A hibajelenség újbóli előfordulásakor jegyezd fel a dátumot, időt. (a Feedback Assistant válaszban írd meg)
5. A hibajelenség után várj egy percig és utána aktiváld a rendszer diagnosztikát. (Nyomd meg egyszerre a a Hangerő Fel-Hangerő Le és Bekapcsoló gombot, amíg nem rezeg egyet.)
6. Várj nagyjából 10 percet, hogy lefusson a diagnosztika
7. Csatlakoztasd a Machez és szinkronizálj az iTunes-szal.
8. Hibanapló kinyerése: A Macen: Finder/Ugrás/Alt gombra kijön a Könyvtár menüpont, ott pedig Logs>CrashReporter>MobileDevice>és itt tömörítve küld el az iPhone-od neve alatti mappa tartalmát.
9. Az iPhone-ról a profil eltávolítása: Settings -> General -> Profiles & Device Management
10. A Mac Feedback Assistantban (cmd+space megtalálod) a válaszodhoz csatold a tömörített cuccot.blablabla..."
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
válasz Downsampling #180767 üzenetére
Viszont az iTunes uninstall után nem vagyok benne biztos, hogy az elsorolt programok működni fognak...
Már a windows.os géped van. 🧐“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz markknight #185309 üzenetére
Nekem is ment vissza a régi.
Gyorsabbnak nem lett gyorsabb, sőt most újra a 11.4 villámnak tűnik.Semmi nagyobb bug nem volt benne, de nem akartam holnap töltővel mászkálni, mert az akksit szokás szerint zabálta.
-
talamasca
senior tag
-
talamasca
senior tag
válasz Yiggdrasil #194825 üzenetére
Én 3 napja használom, semmi ilyesmi probléma nincs.
Nálad nagy eséllyel hibás lesz a telefon.
----> szerviz“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz general #196591 üzenetére
Ez még mindig egy hülye limitáció sajnos.
Régen még az eltárolt (pl. weboldal) jelszavakat sem tudtad megnézni, legalább ott már előrelépés van.Valószínűleg egyébként azért lehet a limitáció, mert az iOS 11 óta Apple eszközök között megoszthatod a WiFi jelszót, de mondjuk pl. egy céges környezetben megosztják veled, használod amíg ott vagy, mégsem tudod továbbadni a jelszót, mert te sem tudod.
-
talamasca
senior tag
Közérdekű!
Végre van lehetőség magyar lakcímmel regisztrálni bankkártyát, ami tudja az Apple Pay-t.
A héten meg is érkezett a fizikai bankkártyám és sikeresen regisztráltam, mint iPhone-on, mind Apple Watch-on.
Akit érdekel a megoldás, töltse le a Monese alkalmazást és igényelje meg a kártyát (pár nap és itt van).
A kártya aktiválása után felajánlja, hogy a Wallet-be rakhatod. Előtte fontos, hogy az iPhone (és az Apple Watch) régióját (nem a nyelvet) állítsd át Franciaországra. (Később nyugodtan visszaállíthatod)
Ezek után bekerül és használhatod is az Apple Pay-t. 😎
Bocsi, a kis reklámért, de ha megteszed, hogy referáló kódként megadod az ANDRA651 -t, akkor 5 € -t kapsz a monese számládra ajándékba (és természetesen én is win-win).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest