- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Lacpac #288665 üzenetére
Szia!
rasky tanácsait követtem én is és nyomtam egy reset all settings-et, és ez nálam is megoldotta a problémát. Legalább is 2 napja nem volt szakadás olyan 30-40 hívásból. Előtte percenként szakadt a hívás, bár csak a vodás kártyámmal. Telekomossal nem volt gond. Na mindegy, volt SIM csere, majd maradt ez a megoldás, de ez nem a teljes alaphelyzetbe állítás, így csak pár beállítást buksz el a telepített appok megmaradnak rendesen.
Én ezt csináltam és az IOS beállítások egy részét buktam csak el. Az órával való párosítást és minden egyéb megmaradt. Készüléknév, értesítési beállítások, IOS app beállításai, ébresztések, stb. mentek a levesbe.
Az appok megmaradtak, a bejelentkezéseik is azokban, de indításkor az értesítési, GPS használati dolgokat be kellett állítani.
Kb. ennyi ment el, de legalább újra lehet telefonként használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest