Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Lacpac #288665 üzenetére
Szia!
rasky tanácsait követtem én is és nyomtam egy reset all settings-et, és ez nálam is megoldotta a problémát. Legalább is 2 napja nem volt szakadás olyan 30-40 hívásból. Előtte percenként szakadt a hívás, bár csak a vodás kártyámmal. Telekomossal nem volt gond. Na mindegy, volt SIM csere, majd maradt ez a megoldás, de ez nem a teljes alaphelyzetbe állítás, így csak pár beállítást buksz el a telepített appok megmaradnak rendesen.
Én ezt csináltam és az IOS beállítások egy részét buktam csak el. Az órával való párosítást és minden egyéb megmaradt. Készüléknév, értesítési beállítások, IOS app beállításai, ébresztések, stb. mentek a levesbe.
Az appok megmaradtak, a bejelentkezéseik is azokban, de indításkor az értesítési, GPS használati dolgokat be kellett állítani.
Kb. ennyi ment el, de legalább újra lehet telefonként használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest