Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Drughi #283367 üzenetére
Hát a fentiekből én személy szerint az Xs-t venném az oled kijelző miatt.Teljesítményben nem sokkal marad el a 11 mögött,viszont gyengébb az üzemideje mint a 11-nek (teljesen új gyári akkuval is).
Viszont hosszú évekre nem érdemes tervezni vele,mert azért már nem mai széria,a 11-ben is olyan 3 év lehet még,a Xs-ben meg olyan 2,tovább nem nagyon fognak rendes frissítést kapni,max 1-1 biztonságit.
X/XR szerintem felejtős.”Látom, hogy a használtak zöme 70-90%os akku kapacitással eladó? Ebbe mekkora rizikó van, hogy tovább romlik?”
Biztos lehetsz benne hogy tovább romlik,nincs olyan pont egy akkunál ahol megáll a romlás.
80%alatt instant akkucsere,de mivel a régebbi telefonok nem voltak valami izmosak üzemidőben,így egy 85% körüli is bosszantóan gyorsan merülhet (főleg ha utángyártott akku van benne)”Vannak új akkuval szereltek is, ezekbe van rizikó? Gondolom nem gyári akku van ezekbe.”
A nem gyári akku minősége mindig kérdőjeles.Nem is a biztonságosság miatt,hanem hogy milyen minőségű.
Sok olyan utángyártott akku van ami azonos kapacitás mellett is gyorsabban merül mint egy gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Linux felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest