Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #21517 üzenetére
Telefonon beállítások /icloud
-
M@te
senior tag
mit kell beírni a tőzsdébe, hogy a BUX indexet lássam? illetve otp, mol.. stb.
köszi -
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #21513 üzenetére
Igen ha az e-mail-t is szeretnéd használni (meg a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat, naptár, kontaktok. azt hiszem, de ezt úgyis látod, mert azokat nem kapcsolja be automatikusan),
-
válasz
DonThomasino #21513 üzenetére
AppleID kell hozzá, legalábbis, ha az adott ID-hez kapcsolódó szolgáltatásokat szeretnéd igénybe venni.
-
DonThomasino
veterán
Az Icloud hoz külön email cím kell?
Nem a jó a sima appleID? -
szabopali
aktív tag
válasz
HaZsolt #21509 üzenetére
Home gombot nyomd meg 2x. Megjelennek az éppen futó alkalmazások, innen pedig aszokásos modon törölhetö -kilöhetö. Ne aggódj, csak a futtatás törlődik az appok nem. Ezt egyébként bármikor megcsinálhatod, ha éppen úgy érzed, h döcög a szekér. Akkor szeretettel használom amikor rádiózok, pl.
-
privacy99
senior tag
Hogyan tudok egy videót felrakni a telóra? Nyomok egy hozzáadást a könyvtárhoz, de nem csinál az ég világon semmit az iTunes, mappát meg nem lehet kiválasztani a filmeknél, mint zenénél.
-
Möhe
addikt
Megvan,sikerült. iTunesban belekezdtem a google kontaktok szinkronjához (ez nem sikerült úgy ahogyan én akartam) majd ezt abbahagytam. Így viszont feldobta a lehetőséget arra ,hogy megtartom a meglévőket vagy törlöm azt.Töröltem,és eltünt mindegyik,íCloud aktíválva,minden olyan ahogyan szerettem volna.
heppi end,ha más friss tulaj is belefutna hasonlóba, ezért leírtam
jócakát,takarodó -
Möhe
addikt
iCloudba fent vannak a kontakjaim,amiket szeretnék használni.De az imént éppen ott akartam legörgetni a menüt ahol a sim-kontaktok importálása van,amit szerettem volna elkerülni. A régi telefonomból megmaradt (de törölni nem szeretném) telefonszámokkal csak éppen nem olyan név elrendezésben ahogyan most szeretném azt látni. Szóval összekeveredtek szépen, hogy tudom ezt a műveletet visszájára fordítani,vagy hogy ne vegye figyelembe a simet csak az iCloudot?
-
pingwin92
aktív tag
Hali!
Tud mondani valaki olyan ébresztős appot, ami MAGÁTÓL elmegy szundiba 1 perc után, és nem kell nekem felkelni hogy kinyomjam? -
HaZsolt
őstag
Nem értem a dolgot, minden más alkalmazásnál van hang kivéve a Vice Cityt. Kaptam egy hívást, fogadtam majd visszamentem a Vice Citybe és nincs hang
. Ötlet?
-
Kommy
veterán
válasz
Redplee #21499 üzenetére
Mi meg nem szeretnénk válaszolni a kérdésedre, mert 6milliószor le van írva, most ezzel ki vagy segítve, ráadásul megkeresni 2 perc, míg válaszol valaki 30 perc, megérte szerintem nem. Ráadásul nem is értem, hogy ebben mi olyan nehéz erre van az iTunes, tök egyértelmű minden ráadásul tud magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Analóg fényképezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest