Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
B-L-A-C-K #205340 üzenetére
Valószínűleg szofthiba mivel a kolléga is bétázik és ott jelentkezik a probléma nála. Te nem bétázol nincs is ilyen problémád, és van itt olyan aki szintén bétázik ennek ellenére nem jött neki elő a hiba. Nálam is hasonló volt a helyzet mint a kollégánál, ha 4G-re volt állítva a telefon akkor hívások után rendszerint rövid időn belül eldobta a hálózatot. Engem ez (és még egy pár apró hiba) zavart és mivel motoszkált bennem is hogy nem e valami telefon hiba, modem, hardver hiba, ezért visszatettem a hivatalost, és csodák csodájára teljesen megszűntek a hálózati problémáim. Szóval nagyon úgy néz ki (kopp-kopp) hogy nem hardveres a hiba, és bízom benne hogy javítani fogják a végleges 13-ban, mert amúgy jó kis rendszer lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest