Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
fl1pside
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy egy iphone 3g némelyik simkártyát felismeri, némelyiket nem. Teljesen random, hogy melyiket gondolja úgy hogy felismeri. Céges kártyám pannonos, azt pl nem
de egy nem céges pannonos kártyát igen. Csajom tmobileos kártyájával megy, fateroméval nem. Nyilván nem előzmény nélküli a dolog, fordítva tettem be a simtartót és erőszakkal szedtem ki
. Ilyenkor mi van? Sim modul csere?
iphone 3g
os 4.2.1
base06.15.00 -
fl1pside
csendes tag
sziasztok
a problémám a következő:néha csak rezeg a telefonom és nem cseng. amikor így rezeg akkor egy pár másodpercig nem is hallom a másik felet hogy mit mond. egy szoftverfrissítés segíthet?
köszi
üdv
flipside
-
fl1pside
csendes tag
sziasztok
szeretném belőni egy 3g-n a telenoros mobilinternetet, de nem sikerül. Van valami trükkje, vagy csak béna vagyok?
-
fl1pside
csendes tag
Sziasztok
Remélem nem ütközik semmilyen szabályba amit kérdezni fogok. Épp be szeretnék újitani egy iphone 3g-t, és a tulaj ezt írta:
"o2 függővolt ahogy írtam tehát baseband van rajta és az blokkolja a gps-t ezt h mára már megoldották-e uj baseband stb nem tudom."
Sajnos nekem ez totál nem mond semmit, viszont a gps-re szükségem van, a kérdésem, hogy orvosolhó-e a probléma, hogy menjen a gps? Mert ha igen, akkor megveszem a telót.
Köszönöm!
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Politika
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest