- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
m4rk.89
aktív tag
Lefrissítettem iOS 5-re, minden beállítást visszarakott de programok sehol. Sync és Transfer Purchases-re semmi… Valaki valami ötlet? (Nincs JB)
-
m4rk.89
aktív tag
Lefrissítettem iOS 5-re, minden beállítást visszarakott de programok sehol. Sync és Transfer Purchases-re semmi… Valaki valami ötlet?
-
m4rk.89
aktív tag
Valaki le tudná írni nekem hogyan működik pontosan a flotta dolog a T-nél?
-
m4rk.89
aktív tag
Tudna valaki mondani jó autóversenyzős játékot esetleg lövöldözős fps-t amit érdemes megvenni? Real Racing 2-re sajnos nincs pénzem, pedig szerintem az a legjobb.
-
m4rk.89
aktív tag
-
m4rk.89
aktív tag
Valaki tudna segíteni?
Nem tudok letölteni semmit az App Storeból, mert ez a tap to continue okosság jön ki, pedig szerintem nem is külföldi az accountom...
Így néznek ki az adataim:
Mr
két first name ékezettel
last name ékezettel
házszám és semmi más (1)
utcanév és St. Street és utca is volt próbálva
4 jegyű irányítószám
Városnév
Telefonszám pedig 361 és a 0630xxxxxxxIlyen adatokkal nem fogadja el, valaki valami ötlet?
-
m4rk.89
aktív tag
Valakinek van ötlete, hogy tudnám "kimosni" az sgp kijelzővédő fóliát? Már mindent kipróbáltam, de mindig a tapadós oldalára kerül valami szösz, ha nem akkor is a vízcseppek miatt foltos lesz ...
-
m4rk.89
aktív tag
Valaki tudna mondani jó ftp klienst? Nincs jb a telefonon, ingyenes kéne, de ha nincs kiadnék érte 0,79 eurot.
-
m4rk.89
aktív tag
Köszönöm, mingyárt csekkolom.
-
m4rk.89
aktív tag
Hol érdemes informálódni appstoreos leértékelésekről, appok ingyenessé válásáról?
Leszedtem rá egy programot (App Deals), de nem igazán jön be... -
m4rk.89
aktív tag
Valaki használ Google Latitude-t? i4-em van, background update on-on van, gps jel egyfolytában látszódik, viszont nem frissít soha, csak manuálisan... Valaki valami ötlet? Nincs jb a telefonon és nem is volt.
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...