Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
válasz
gomsadi# #8836 üzenetére
Most, hogy írtad, hogy az antenna gate nálad is megvan... Szerintem lehetséges, hogy az miatt recsegsz az esetek nagy százalékában... Azért gondolok erre, mivel ugye az, hogy milyen szinten jelenik meg valakinél a térerővesztés az antenna gate miatt, attól is függ mennyire erős ott a mobil hálózat, egy jól lefedett helyen, pl úgy tudom nem fordul elő, hogy elveszti a hálózatot, ha le is fogod az antennát... Illetve minden telefonnál van, hogy ha olyan helyen megy mondjuk kocsival, ahol nem elég erős a jel, serceg a vonal...
SZVSZ vehetnél egy bumper-t vagy valami tokot, ami körbe fogja az antennát, hogy ne érhess hozzá és úgy telefonálni... Nem biztos, h ez a gond, de egy próbát megér, kölcsön kérni valakitől egy hétre, ha van olyan ismerősöd, aki használ ilyesmit, vagy mondjuk aprón vagy valahol venni egyet olcsón...Bilux: gratulálok!
[ Szerkesztve ]
-
Aidan85
aktív tag
válasz
gomsadi# #8718 üzenetére
Esetleg próbáld ki a hozzá adott head set-tel, van egy ismerősöm aki csak azzal hajlandó telefonálni... Vagy valamilyen BT head set-et hozzákapcsolni. Nekem 3G-m van, azon nincs ilyen, azaz pontosítok, amikor hívást kezdeményezek nekem is szokott sercegni egészen addig míg fel nem veszi a másik fél, utána teljesen tiszta max hangerőn is...
A fennt említett két móddal mondjuk kihúzhatod vele egy ideig, egyik haverom csinálta épp most, hogy gari lejárta előtt beadta szervízbe a 3GS-ét a töltőcsatinál megrepedt hátlap miatt, cserélték neki teljesen újra, azt 0 percesként eladt 80-ért, 40-et hozzádobott és független 4-est vett... -
vadászcsiga
félisten
válasz
gomsadi# #8687 üzenetére
Vannak olyan böngészők az appstore-ban amikkel tudsz mobilon fájlokat letölteni pl. az Atomic webbrowser, de ha beírod a download szót a storeba találsz többet is. Meg cydiában is biztos van valamilyen tweak amivel a safarival is megy a letöltés majd valamelyik jb bubus megmondja én már rég nem élek vele.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
gomsadi# #8684 üzenetére
Milyen fájlok lementésére gondolsz? Mert a backup az lementi a névjegyeket, sms-eket,emaileket,fotókat, alkalmazásokat,mentéseiket,stb...
Ha viszont egy adott programon belül tárolt adat lementésére gondolsz, akk rákötöd gépre a telót, rámész az Applications fülre és ott van ugye egy nagy ablak, ahol betudod állítani,h melyik alkalmazásokat rakja rá a telóra és az alatt lesz egy másik, ahol látszanak azok az alkalmazások, amiken belül vannak adatok és ott tudod lementeni azokat is -
Ragnar95
félisten
válasz
gomsadi# #8680 üzenetére
Tehát a Fotókönyvtár nevű mappában is ott vannak azok a képek, amik külön megvannak a mappákban is, ez a probléma? Szerintem program nélkül sehogy sem fogod tudni megoldani, de szedd le a Private Photo nevű app-ot, és ha ezt leszeded, az alkalmazáson belül tudsz rendesen mappákat csinálni és azon belül fogod látni a fotókat, ráadásul csak azokat a fotókat mutatja, amiket bele akarsz rakni a gyári képnézegetőből....
[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
válasz
gomsadi# #8641 üzenetére
Nagyon sok minden lehet pluszban: pl.: a mobilhálózat és a telefon közötti jel erőssége, hálózatod minősége, hülyeségnek hangzik, de nem: hőmérséklet, stb. Rengeteg befolyásoló tényező. Ezekhez hüle vagyok, csak mint laikus válaszolok arra az állításodra: fw fejlesztés miatt csökken jobban az akksi is. Peace.
-
zack
nagyúr
válasz
gomsadi# #8649 üzenetére
Kicsit túlpörgöd ezt a készenléti időt.
1 óra ide vagy oda mit számít? Ha hosszabb időre mész el, úgyis vinni fogsz töltőt is. Ha meg nem, teljesen mindegy, mert hazamész és töltőre rakod. Egyáltalán a telód merülési ciklusának figyelése mellett tudsz figyelni a munkádra?
Mert én eddig egyik firmware verziónál se figyeltem, pedig lett volna rá időm. Hülyeség ezzel tölteni az időt, inkább játssz, vagy nézz meg egy filmet helyette.
Ráadásul nagyon sok minden befolyásolja a készenléti időt, többek között az adótornyok közelsége is. Ha messzebb van, jobban fog merülni. Nem csak az iPhone, hanem bármelyik GSM rendszerű telefon. Legjobban a fényerővel tudsz spórolni a készenléti időt illetően, pláne akkor ha napközben csak telefonálsz.Mindenki:
Egyébként van két érdekesebb játék ajánlásom:
-
DanielK
addikt
válasz
gomsadi# #8649 üzenetére
Másfél órája írtam az előző hszt, azóta ez történt: 15 óra 18 perc készenlét és 1 óra 47 perc használat. 84%-on van az akksi. Tehát így, hogy "nem" használom (dolgozom, tehát nincs időm nyomkodni) teljesen jól teljesít. Szerintem úgy, hogy majdnem 7 órából több mint 5-öt használtál teljesen korrekt. Ha elkezdeném nyomogatni, akkor az enyém is bődületesen gyorsan merülne. Az ilyen telefonokban a kijelző, 3G, WiFi és GPS szívja le a legtöbbet (ja meg a BT). Ha ezek bármelyikét is intenzíven használod, akkor ne csodálkozz, hogy merül. És a 7 órából 5 óra használat (ergo a kijelző működik és világít - még ha le is veszed a fényerőt) soknak és intenzívnek számít. Szerintem ne aggódj, mert ez normális. Vagy tégy próbát és ne nyomogasd annyira és nézd meg, hogy akkor hogy bírja.
Nálam is automata fényerőn van, csak én 50%-ra tettem a min. fényerőt. -
DanielK
addikt
válasz
gomsadi# #8643 üzenetére
2011.07.27-én vettem az iPhone 4-et, ahogy kihoztam a Vodától azonnal frissítettem a 4.3.5-re.
Most 13 óra 41 perc készenlét mellett 1 óra 40 perc használat van (ebből 1 óra nagyjából este WiFi-n keresztül netezés Safariban) és 86%-on van a telefon. Minden be van kapcsolva, még a helymeghatározás is, kivéve a 3G (nálam nagyon gyorsan szívta az akksit) és a WiFi. Jelenleg 23 alkalmazás fut háttérben - nagyjából ennyi szokott.
3G-t vagy WiFi-t akkor lövöm be, ha netezni akarok és szükség van a gyors adatátvitelre, ahol van WiFi, akkor ott azt kapcsolom be. Így max 1,5-2 napot bír. Ha nagyon használom 1-et.
Szerintem teljesen korrekt ez az üzemidő. Az SGS-em sem bírt többet, pedig ott nagyobb akksira is váltottam. -
ent
őstag
válasz
gomsadi# #8630 üzenetére
Vissza lehet keresni:
3.1.3 fw óta minden fw frissítés után a felhasználok 90%-a azt álltj, csökkent az akku ideje. Ez picit elgondolkodtató, lassan nem lehet már használni a telefont.
Lehet van benne, ezt csak Stevy tudná megmondani, de max 0,1% esély van rá, hogy az fw miatt csökken az akksi ideje.Edit: saját tapasztaltom: minél jobb az új fw, annál többet nyomkodom a kütyümet!
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
gomsadi# #8452 üzenetére
"ezt én is értékelném, mivel két évig rablánc a szolgáltatómnál..."
Csak azt ne felejtsd el, hogy egyetlen egy gyártó készüléke se annyira érték- és support "álló", mint az iPhone. Szóval lehet, hogy utópisztikus elvárás, de még mindig az iPhone felel meg ennek leginkább.
-
plus44
veterán
válasz
gomsadi# #8237 üzenetére
"Mas: a t9et nem lehetne felturbozni? Eleg keves szot ismer..."
Ezt én is innen a fórumról tudom, vicces játék. Safariban menj a google.hu oldalra, majd a keresőbe kezd el beírni a szavakat és keress rájuk, elvileg így megjegyzi. Tapasztalat, hogy van amit megtanul, van amit pedig nem akar, 200 próbálkozás után sem és ez teljesen random, úgyhogy én pár óra után abbahagytam.
-
DanielK
addikt
válasz
gomsadi# #8234 üzenetére
Én is ez alapján használom. Viszont ha beállítod a Gmail-t sima levelezőként (amit ő ajánl a telefonban - tehát nem exchange) akkor a beállítások legvégén megkérdi, hogy mit szeretnél szinkronizálni. Ott ezek a lehetőségek vannak: email, naptár, jegyzetek. Én itt csak a jegyzeteket jelöltem be és amint beírok valamit a jegyzetbe az a gmail fiókomban is megjelenik Notes címke alatt!
(remélem érthető voltam!)
-
plus44
veterán
válasz
gomsadi# #8154 üzenetére
Szerintem teljesen általános, látod itt is már mennyien írták, hogy náluk is jelen van az eset. probléma biztos nincs belőle, akkor arról tudnánk, egyszerűen ott valami ilyen hangot ad, de ahogy olvasom ez nem csupán az I4 privilégiuma, jelen van 3G-nél és GS-en is. Megnézheted, de szerintem ez ilyen, együtt élünk vele, amúgy sem nagyon szoktuk a hátlapot kocogtatni szvsz.
-
plus44
veterán
válasz
gomsadi# #8149 üzenetére
De rezeg benne, bár könnyebben reprodukálható a történet, ha egyszerűen megfordítjuk a készüléket és kicsit megkocogtatjuk az ujjunkkal a kamera és az alma logó közti területet olyan 2-3 cm-es sugárban. Arra fele rezeg valami, nem tudom mi az, de eddig minden nálam járt (sanszos hogy az összes) I4 készüléken jelen volt a dolog, de nem hiszem hogy olyan nagy baj lenne. Bár láttam szétszedett I4-et, de nem rémlik hogy bármi ilyen hangot kelljen, hogy adjon, bár arra fele rengeteg a kábel, de hogy mi lehet nem tudom, hisz a kamera fixen ül...Nem tudom.
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)