Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #11340 üzenetére
Nem haragszom, nekem csak azért kell, hogy ebben van a zsebemben, tőlem aztán lehetne valami tesco -s tok is, úgyis csak a telefont veszem ki belőle ha akarok valamit
Te se haragudj, de én viszont biztos nem adnék ennyi pénzt egy tokért, ami ugyanazt a célt szolgálja mint az ami tizedébe kerül -
snooze
veterán
Nekem elölapon folia,meg egy nagyon kellemes tapintásu müanyag tok van..és ez egy szintén kellemes és puha tokba..
GO Gunners!!!
-
kenny123
addikt
-
[ Szerkesztve ]
yo
-
mondomén
őstag
válasz manchester85 #11342 üzenetére
Volt touch-om és annak a kijelzője tele volt hajszálkarcokkal, pedig azt is külön zsebben hordtam.
-
CoDWaW07
őstag
válasz manchester85 #11356 üzenetére
Nekem többen is aztmondták h az iPhone 4 nagyon könnyen kérdezősködik
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
rolcsibácsi
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #11348 üzenetére
Én teljesen tok párti vagyok, nem akarom elrondítani a telefont egy fóliával+ úgy nem olyan jó szerintem a fogása se
És én is sokat adok a dizájnra, mint vadászcsiga kolléga, így nekem is fontos,h egy jól kinéző tokot használjak, így ezt választottam: Bugatti tok, szerintem nem tart semmiből előkapni a tokbólPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
BossBoss
őstag
Nem véletlenül találták ki ezeket protect cuccokat de nem hiszem, hogy az a jó, hogy minden percben azon sokkoljak, ne legyen rajt egy hajszálkarc sem, mert Úr Isten , hogy is fogom így eladni. Szimplán vigyázni kell rá, ja és nem építkezésen használni...
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz madarasz92 #11364 üzenetére
Mondtam,h kapható ez olcsóbban is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
L.L.
senior tag
Nekem Ez a tokom van, és teljesen megvagyok vele elégedve. Rá van szabva, nem csúszik ki belőle.
-
CoDWaW07
őstag
-
Bling95
őstag
Fólia miért rondít a külsőn? sztem csak ha szarul van felrakva....
tokból meg macerás mindig előszedni kiszedni, legalábbis nekem...úgyhogy énis a fóliás pártot erősítem
és szerintem nemcsak eladás miatt kell a fólia, szimplán cask ha nagyon megkarcolódna véletlen akkor leszedem a fóliát rakok rá egy másikat és ennyi( hányingerem van a karcos kijelzőtől, és oké hogy mégiscsak egy tárgy de ha a kijelző lesz olyan akkor egy okádék lesz, fóliát mégiscsak olcsóbb cserélni)
szóval részemről félévente 1 új fólia az előlapra, szépen buborékosan feltéve és ennyi.
más: senki nem tud olyan fólia létezéséről ami nem rontja a képminőséget és nem lesz ujjlenyomatos?
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz Bling95 #11369 üzenetére
Hát igen, meg sztem egy telefon állapota árulkodik is a gazdája tulajdonságáról.Ha elő vesz egy leharcolt jól összekopott telefont(legyen az bármilyen ,nem pont iPhone) egyből mindenkinek az jut az eszébe hogy nem vigyáz a cuccaira.
Amúgy sztem nemigazán van olyan fólia max az oelobic vagy hogyhívják.Vmit vmiért●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Bling95
őstag
válasz CoDWaW07 #11370 üzenetére
a fém kereten van csak nekem pár karc, sajnos arra nemvolt fóliám de az a legkevesebb , meg szerintem a home button-öm karcos merthát azon sincs. elő hátlap tuti karcmentes
oelobic-on akkor elgondolkozok, mert nálam már megérett a fólia csere( belfaszul raktam rá 1-2 bubi megmár karcos is... )
-
vadászcsiga
félisten
Elvileg ingyenes az iGun Pro - The Original Gun Application, gyakorlatilag nem. Kilép a főoldalra majd próbáljam később felirattal megszakad. Volt már ilyen annál éppen abban a percben tették újra fizetőssé.
-
CoDWaW07
őstag
válasz vadászcsiga #11373 üzenetére
Nekem letöltötte
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
fodorp
csendes tag
Sok idő után ismét neki szeretnék állni megjavítani az iphone 3g-m. Recovery loop....
Van már rá valami megoldás?
Addig már eljutok, hogy nagy nehezen elindul az ios, de telefonként nem üzemel és minden érintésre vibrál a kijelző.
Nem akarok könyörögni, de valaki segíthetne.Bárki aki a fizetésének megfelelő módon él, a képzelőerő teljes hiányában szenved.
-
mondomén
őstag
Nekem is siman leszedte.
Más:
Tudtok olyan appot ami lehetove teszi, hogy hasznaljam zseblampakent a vakut?
Appstore/ cydia mindegy -
tevfik
tag
Hajajj... mai nap folyamán a home gombom megadni készül magát... hol reagál, hol nem... inkább sokszor nem de van amikor többször működik egymás után... alig pár hónapos független i4 " 4.3.3 "
Szoftveresen van gond vagy hardveres? Ha hardveres akkor hova lehet menni szervizbe független esetén? Szoftveresen ez megjavul?
-
Gorbesz
tag
-
madarasz92
őstag
Nekem is ezt irja ki
-
máyköl
veterán
Én most váltottam kicsúsztathatós bőr tokból bumperre, egyelőre tetszik...
Fóliát mellőzöm. -
narancsnn
senior tag
Fél nap szenvedés után csak sikerült túljutnom a 1013 hiba üzeneten...
Nyugodt alvás...
-
vadászcsiga
félisten
válasz madarasz92 #11384 üzenetére
Ki akartam cselezni de iTunes-ban sem engedi letölteni. Ugyanazt írja.
-
fodorp
csendes tag
válasz Csabee. #11387 üzenetére
Ne ijesztgess pls! Nem volt semmi baja mielőtt frissíteni akartam volna kb. márciusban. Akkor recovery loop lett a vége és nem találtam rá semmi megoldást, ezért hagytam. Gondoltam fél év elég rá, hogy megtalálják a problémát. A legfontosabb adatokat már kiszedtem belőle, de szeretném újra telefonként is használni. Valami ötlet esetleg, hogy mivel álljak neki? (nem a kalapácsra gondoltam)
Bárki aki a fizetésének megfelelő módon él, a képzelőerő teljes hiányában szenved.
-
kenny123
addikt
Tudna valaki mondani egy programot, amivel a notificationokat picit jobban testre lehet szabni a gyárinál? Gondolok itt ilyenre hogy mondjuk facebook üzenetekhez csak headseten csipogjon, ilyesmi. Mindegy, hogy appstore vagy cydia. Köszönöm
yo
-
narancsnn
senior tag
válasz madarasz92 #11392 üzenetére
köszi!
Pedig benne volt a kezemben a boogie, hogy földhöz csapom...
-
vadászcsiga
félisten
válasz madarasz92 #11392 üzenetére
Nem hagytam annyiban, US store accounttal lejött
-
narancsnn
senior tag
Most töltöm az asphalt 6-ot!
Kaptam egy mailt az Apple-től!
Ti is kaptatok?
Vagy mi ez? -
JamesHun
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest