- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Tiger. #40945 üzenetére
Igen.
Kipróbáltam és tökéletesen működik. Felhívtam egy számot és megkértem a feleségem, hogy küldjön egy viber üzenetet. A hívás alatt az üzenet megérkezett csak nem adott hangot és nem rezgett. Miután befejeztem a hívást azonnal küldött egy másik üzenetet amit egyből jelzett is a készülék. A rutin a hívás befejeztével visszaáll alapértelmezésre. Mondjuk akkor itt már az is érdekes, hogy miért lép ki a ne zavarjanak módból egy hívás indításával? Valószínűleg máshogy működik androidon és ios-en-
A rutin beállításánál kell kiválasztani, hogy az értesítésekre korlátozódik a ne zavarjanak mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest