Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz domerator #13496 üzenetére
Igen, .ogg
Egyébként ez az offline letoltogetes idegőrlő kicsit. Asszony kitalálta hogy edzeshez neki külön külön kellenek a számok, tehát ő válogat össze egy albumot, iPhone-on amugy is sokkal szarabb a Spotify kezelhetosege mint ipaden de mire rájöttem hogyan kell leszedegetni cseppet elfogyott a türelmem, ráadásul ahogy az előbb írtam egyenként kellett neki tehát mindegyiknél külön külön a zöld lefelé mutató nyilacskára kellett ráböknöm.
Kihullott a hajam[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #13501 üzenetére
Miért nem raktad össze egy playlistbe akár desktopon, majd egy gombnyomással rántottad le a teljes playlistet?
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #13503 üzenetére
Igen rosszul.
Létrehozod a playlistet a kívánt számokkal, majd a telefonon elindítod a Spotifyt és kiválasztod az adott playlistet. Ott átbillented az Available Offline kapcsolót és lőn világosság. -
törölt tag
Az apple-nek nincs olyan alkalmazása mint a MS-os OneNote?
-
törölt tag
Mert sztem fél giga egy jegyzetelő alkalmazásnál sok...(500MB-ot foglal) az evernote a felét sem teszi ki amennyit a one foglal, de tudásban nem ott jár sajnos alkalmazásban. :/ Az everben az offline módot is ki lehet kapcsolni és így nem tárolja a jegyzeteket, bár one-nál az is csak 32MB, maga az alkalmazás rengeteget foglal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tudtok valami jo kis nevnap figyelmezteto alkalmazast?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Wlac
Ármester
Van egy .mobi kiterjesztésű e-bookom. Bedobtam dropbox-ba, a telefon látja is, azonban tovább nem jutok. Ha a fájlra nyomok rá, akkor azt írja, hogy nincs telepítve olyan program, amivel meg tudná nyitni, ha pedig az iBooks-ba lépek be, akkor nem tudok böngészni a könyvek között. Hogyan tudnám megnyitni a könyvet? Az iBooks elméletileg támogatja a .mobi kiterjesztést, szóval azzal nem szabadna, hogy probléma legyen.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz sztanozs #13515 üzenetére
A programok alatt nem látom az iBooks-ot, így nem tudom hozzá társítani. Megpróbáltam az Office Reader-rel, az látja is, csak nem támogatja. Ha valaki tud bármilyen programot, amivel sikerrel járhatok, azt megköszönöm (fizetős is jöhet).
Más téma: jelenleg finn netről nyomom, és az FMA sorban adja be a 80-90 pontos appokat (ma már hatot leszedtem), és mindet meg is adta eddig gond nélkül. Ha valaki VPN-nel megoldja a "finn kapcsolódást", akkor tegyen egy próbát, mert sok pontot összeszedhet.
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
Mela Kehes
Topikgazda
Le van árazva a Battle Supremacy. Gondolkodom a vásárlásán. Vélemény érdekelne róla, akinek megvan, vagy esetleg most megveszi.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
randras
veterán
Akciós a LIMBO
(VÉGRE)
-
bull84ghia
őstag
válasz Mela Kehes #13519 üzenetére
Ez engem is érdekelne, ipad 3-ra lenne.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
bigdady
nagyúr
Ez a plex nagyon pöpec siman iranyitja dlna-n az erositot is. Beszaras. Home theather néha kilép mondjuk ha megporgete de nem rossz.
Amugy spotify tud airplayt? Hol? Ngm talalok linket rá csak share van fb stb
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan alkalmazást keresek, amelyben könnyedén lehetne forráskódot olvasni, lehetőleg Assembly, Java, C# és C++ nyelvvel kompatibilis lenne, tehát lehetőleg tudja színezni majd az olvashatóság könnyítése végett.
-
legiaap
félisten
Tud valaki a Neighbours from hell-hez hasonló jatékot IOS-re?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #13531 üzenetére
Tényleg, igy már megy is, kosz
-
randras
veterán
Mercury Speed Dial ikonok cserélhetők valahogy? Némelyik az oldal neve szöveggel, de a legtöbb óriásira nagyított 16x16-os gyönyörűség.
-
bigdady
nagyúr
Fma uk: 240-es app
-
bull84ghia
őstag
válasz Mela Kehes #13519 üzenetére
Ipad 3 beta IOS: szépen fut a battle supremacy. Szvsz ennyi pénzt megér
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
penge111
addikt
Na, össze is jött a 3000+ nézettek szét VPN-nel nekem volt összesen 200+ ceredit 3 alkalmazásból.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
m0ski
aktív tag
Slotomania-ra van akinek megadta a 240 kreditet?
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz bull84ghia #13543 üzenetére
Játékélmény milyen?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest