- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Használ valaki esetleg iPadet navigációként az autójában? -
tKb.
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy rapoo 8200M-es bluetooth billentyűzetet és egeret az iPad Promhoz. Sikerült csatlakoztatni is mindkettőt, viszont 2 darab problémába ütköztem. Az egyik az, hogy a billentyűzetet sehogy sem tudom úgy magyar nyelvre állítani, hogy a Z és az Y ne legyen felcserélve és ékezetes betűket sem tudok írni pl.: Á betűt. Ehelyett egy ilyen jel: ' jelenik meg. Tudnátok erre megoldást? Telefonommal is összekötöttem és ott betudtam állítani (samsung) 2 kattintás alatt.
A másik dolog amibe beleütköztem az pedig, hogy görgetésnél nagyon szaggat. Ezzel kapcsolatban is segítséget szeretnék kérni.Előre is köszönöm, szép napot!
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Milyen fóliát érdemes venni egy 2020-as iPad Pro 11”-re?
Találtam egy ilyet: [link] Ez jelenleg akciós is, vagy érdemes ettől valamivel drágábbat nézni? -
tKb.
tag
Sziasztok!
Picit off topik lenne amiről információval szeretnék gazdagodni. A holnapi nap folyamán vásárolnék egy használt 2020-as iPad Pro-t. Sosem volt Apple készülékem, mire érdemes odafigyelni egy ilyen vásárláskor? Adásvételit fogok írni termeszetesen, de van valami különleges dolog az Apple termékeknél amivel kapcsolatban érdemes lenne ott foglalkozni? Egy iPad-et letudnak tiltani?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest