Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, ha valaki iPad Numbers kombó használatában otthon van.
Készítettem egy táblázatot, nincs vele semmi gond, már mint a használatával, de ha megnyitom iPad-en, hiába nem szélesebb a táblázat mint a képernyő, amikor görgetem folyamatosan jobbra megy a kép a fehér területre, ami kegyetlen bosszantó. Nyilván ilyenkor folyamatosan vissza kell húznom bal oldalra az egészet. Nincs valami megoldás arra hogy ezt "rögzítsem"?Remélem érthetően írtam le és tudjátok mire gondolok.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy iPad-et. Szeretnék hozzá venni egy ceruzát, a Pencil alternatívát.
Nem szeretnék annyi pénzt kiadni a gyári Pencil-re, ezért gondolkodom valami másik eszközön.
Nem grafikai munkára lenne használva, illetve csak nagyon minimálisan, nagyrészt írni szeretnék vele.
Tud valaki ajánlani valamit helyette, ami be is vált neki? -
Boss81
senior tag
Szisztok!
Sikerült lecserélnem a régi iPad-et, egy iPad pro 12.9-re és, szeretnék rá védelmet , tokot, és kijelzővédőt venni, ki milyet javasolna, illetve kinek mi vált be.
Billentyűzetes tok nem érdekel
.Köszönöm előre is.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Bocs a kérdésért, de kijött már a 14.7-es verzió?
-
Boss81
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem tudom, de nekem sem dobja fel, már hirtelen azt hittem nálam van gond
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi a tippet