Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Ragnar95 #10068 üzenetére
Talaltam egy ilyet.
Amugy tobb alkalmazast is talaltam, aminek segitsegevel tudom kezelni a mac-et android telorol. Ugyanazt latom a kijelzon, amit a monitoron: meg tudok nyitni programokat, meg minden. Nagyon meno!!!!Amugy nem hinnem, h wireless masodmonitor eseteben nagyobb adatmennyisegtol lenne szo, mintha mondjuk egy fullHD filmet stream-elnel...
-
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Ragnar95 #10059 üzenetére
akkor mire való egy ipad?
amúgy vannak 16:9 oldalarányú andoridos tabletek is.
illetve elárulom, hogy nem csak az számít, hogy amit nézel, az mekkora, hanem, hogy milyen távolságból nézed... tehát egy kis kijelző is be tudja tölteni a teljes látóteret, ha közelről nézed. ugyanúgy, mint egy hatalmas mozivászon. csak ha közelről nézel mondjuk egy tabletet, sokkal jobban ki van zárva a külvilág, jobb a filmélményszerintem...
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #10056 üzenetére
és miért nem jegyzi meg, hogy hol tartottam egy filmben, ha lezárja a képernyőt???
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #10051 üzenetére
annyit még trollkodásból hozzátennék, hogy az ES File Explorer segítségével az egész gép tartalmához hozzáférek, tehát nem kell előre megosztani tartalmakat... (az pont olyan fárasztó, mint mádolgatni.)
amúgy tökre örülök, hogy az OSX és az Android tökre átjárható, szóval valószínűleg tabletből is droidosat fogok venni... -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Auratech #10053 üzenetére
könyörgöm, fotózd le!!!!
imádom az ilyen lowbudget kreatív megoldásokat!filmes szakmában ezt úgy mondják: shitty rigs
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Ragnar95 #10046 üzenetére
még nincs is tabletem, egyelőre csak elméletben tájékozódom.
de én pl jobban szeretek fekve filmet nézni, és most is a PLEX-en keresztül nézek egy filmet, felirattal, amit nagymonitoron kezdtem el nézni, de közben sikerült életet lehelni ebbe az app-ba, szóval irány az ágy!
köszönöm nektek!
btw az 5colos HTC-mnek nagyobb felbontása van, mint a 22"-os monitoromnak)
de van VLC remote app-em is, amivel tudom telóról irányítani a MacBook Pro-n levő VLC-t az ágyból, de úgy már messze van a monitor, és nem tölti be a látóteret... hát igen, mások az igények. öregszem, és preferálom a kényelmet... -
pixelmester.
aktív tag
válasz
blakey #10045 üzenetére
na, látom lehet bitrátát állítani stream-elés közben, és a feliratokat is felismeri
viszont nem lehet fényerőt állítani app-on belül videó lejátszás közben, VLC-ben pl lehet, az OS fényerejétől függetlenül...
A "szinkronizálás", ami csak a fizetős verzióban működik, itt is annyit jelent, hogy áthúzza a telefon/tablet saját memóriájába az adott fájlt? -
pixelmester.
aktív tag
válasz
blakey #10042 üzenetére
de miben lesz a hasznomra ez az app?
az, hogy éjjel-nappal kell, hogy menjen itthon egy számítógép, hogy a szomszéd szobából meg tudjak nézni egy filmet?
nem értem...
légyszi mondj egy példát, hogy miben jobb ez az app, mint ha mondjuk a tablet-ra rá vannak másolva a zenék meg pár film? -
pixelmester.
aktív tag
válasz
blakey #10039 üzenetére
hát biztos tök jó ez a program, de én túl bonyolultnak, és számomra feleslegesnek érzem.
egy filmet rárakni egy sd kártyára nem sok idő, nem nagy fáradság. és mivel így egy önálló és független lejátszónk van, bárhol bármikor meg lehet nézni a tartalmakat, nem fog szaggatni, nem fogyaszt adatforgalmat, stb.
majd ha tíz tablet lesz egy háztartásban, meg öt okosTV, akkor már lehet van értelme egy ilyen médiaszervernek...
de szólj, ha rosszul látom! -
pixelmester.
aktív tag
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #10034 üzenetére
most ezzel próbálkozom.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
univerzita #10029 üzenetére
közben rájöttem, hogy én is középkori módszerrel csinálom, hisz egy android-os eszköz is tud torrentezni
ez a fajta stream-elés, hogy működik? (e téren nincsenek sajnos még ismereteim)
de ezzel is az a baj, hogy a film megnézéséhez kell egy számítógép, tehát így az ipad csak lakáson belül mobilis. de egy android-os eszközön magaddal tudsz vinni több filmet is egy utazásra... -
pixelmester.
aktív tag
válasz
univerzita #10026 üzenetére
hát a könnyen "szinkronizálásról" nekem az a véleményem, hogy a közösségi felhőből (torrent) lejön egy film, és rámásolom a microSD kártyára, vagy egy pendrive-ra, és az androidos teló/tablet már játsza is le. ugyanígy lehet archiválni a készülékkel készült fotókat, stb.
sőt, elég jó átjárhatóság van osx és android között már így 2015-ben.
az viszont tény, hogy az IOS stabilabb rendszer, és frissítések tekintetében is jobb. csak ne lenne ennyire zárt, bár tudom, már léteznek Lightning-os pendrive-ok.
és a microSD hiányát továbbra sem értem, itt nem a nagyobb tárhely a lényeg, hanem a "ki/be-rakhatóság"
és az is elég gáz, hogy a mini4-ben nincs gps... ez számomra felfoghatatlan... -
pixelmester.
aktív tag
válasz
univerzita #10023 üzenetére
és miért?
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
univerzita #10021 üzenetére
Azt tudom, csak megdobbento szamomra, h a sima wifis verziobol kepesek voltak kiszedni....
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
CharlieDrop #10016 üzenetére
Haha, elirtam. Gps-re gondoltam...
-
pixelmester.
aktív tag
Epp tabletvasarlas elott allok, de nemi dilemmaban vagyok:
Ipad mini4 vagy Huawei M2
7 eve macbook prom van, regen volt iphone-om is, tehat nem vagyok alma-ellenes, de kb 3 eve atalltam andoridos telefonra. Nem tetszik, h az ios ennyire zart, nincs kartyabovitesi lehetoseg, regebben nem tudott usb-s eszkozoket kezelni, stb.
Hiaba mondjak, h az ios mennyire stabil, az android megis sokkal tobb szabadsagot ad.
Az igaz, h a sima wifis ipad-ekben nincs wifi?
Velemenyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest