Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönöm a tippet. A mostani 1 gigás, AndroidGo Lenovo. Reméltem hogy ennél bármilyen iPad jobb. Ezt még megfontolom jézuskáig.
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
7 éves fiam kinőtte az olcsó andriod tabletjét. (Engem is idegesít, hogy minden is akad rajta) Egy éve használok iPhonet így nincs sok tapasztalom iPadben sem.
Gondoltam itt aprón nézek neki max 40 ért egy ipadet. Mely típusokat keressem amik videókra és egyszerűbb játékokra (leginkább 3D autós, ha ez egyszerű) alkalmasak és még támogatottak annyira, hogy hozzá tudjam adni a fiókomhoz felügyelet céljából?
Köszönöm a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest