Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondolom amit beütöttél az az apple.com
akkor ezt ahogy találtad felejtsd is el
természetesen ha amerikában élsz akkor az más az Apple oldaláról mindig csak abba az országba rendelhetsz ahol élsz és amilyen bankkártyád van, nincs trükközés.
az USA árak mindig NETTÓ árak, akármit is nézel! Legyen az interneteen nézett ruha, PC, vagy akár telefon.. a kasszánál kerül kiszámlázásra az ÁFA ami attól is függ hogy melyik államban nézed
ajánlom az Árukereső.hu-t ha spórolni akarsz
-
évekig 16GB iPad-del éltem, az is bőven elég volt
Egyetlen dologra kevés, ha letöltött filmet akarsz magaddal vinni több darabot. Én ezt ugy oldottam meg hogy sima DIVX vagy 720p minőségben töltöttem le a filmeket, olyan kicsi a kijelző hogy alig veszed észre hogy nem fullHD.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
természetesen ha amerikában élsz akkor az más