Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondolom amit beütöttél az az apple.com
akkor ezt ahogy találtad felejtsd is el
természetesen ha amerikában élsz akkor az más az Apple oldaláról mindig csak abba az országba rendelhetsz ahol élsz és amilyen bankkártyád van, nincs trükközés.
az USA árak mindig NETTÓ árak, akármit is nézel! Legyen az interneteen nézett ruha, PC, vagy akár telefon.. a kasszánál kerül kiszámlázásra az ÁFA ami attól is függ hogy melyik államban nézed
ajánlom az Árukereső.hu-t ha spórolni akarsz
-
évekig 16GB iPad-del éltem, az is bőven elég volt
Egyetlen dologra kevés, ha letöltött filmet akarsz magaddal vinni több darabot. Én ezt ugy oldottam meg hogy sima DIVX vagy 720p minőségben töltöttem le a filmeket, olyan kicsi a kijelző hogy alig veszed észre hogy nem fullHD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
természetesen ha amerikában élsz akkor az más