- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Gmail alapból nálam is iPad, de a fontos, hivatalos leveleket azért inkább Outlookban írom.
Scanner nálam is a tab: a Scanner Pro-t töltöttem le amikor ingyenes volt, abszolút bevált!
Létezik mobilbanking UniCreditnél is, csak be kellene mennem a bankfiókba, mert szerződést kell módosítani hozzá. Puffin jó lehet, de a bankolást nem szívesen csinálnám felhőalapú Flash-sel, persze biztos felesleges aggódni, de akkor inkább a mobilbanking.@ szgergely: asszem' több fórumtárs is használja Office365-tel. Nekem ez pont 100 €-val több, mint amennyit rászánnék
És ez évente 100€ amennyire tudom... Az ingyenes iWorks-öt sem használom, nekem Wordhöz, Excelhez kell a billentyűzet + tapipad. Meg igazából szabad hely sincs nagyon a 16 GB-os iPademen, mindenkinek javaslom, hogy vegyen min. 32 GB-osat. Ez az első iPad amit újonnan vettem és akkor egy 16-ost találtam bombaáron, a 32-es min. 30%-kal drágább lett volna - szintén újonnan. Használtan más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen széket vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ez évente 100€ amennyire tudom... Az ingyenes iWorks-öt sem használom, nekem Wordhöz, Excelhez kell a billentyűzet + tapipad. Meg igazából szabad hely sincs nagyon a 16 GB-os iPademen, mindenkinek javaslom, hogy vegyen min. 32 GB-osat. Ez az első iPad amit újonnan vettem és akkor egy 16-ost találtam bombaáron, a 32-es min. 30%-kal drágább lett volna - szintén újonnan. Használtan más a helyzet.