- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
consono
üzenetére
Ki tudja min múlik. Hivatalosan, alma boltban vehető adapterrel kéne működnie, mert le van írva az apple.com-on..
Én ezt a hivatalos type-c lightning adaptert nem vettem hozzá (mert a tulaj valami olcsó ESR vagy hasonlóval fogja használni), hanem fogtam egy lightning-type-c kábelt aminek a végére helyeztem a régi lightning-lightning adaptert.
Nekem se úgy nem csatlakozott, se a LightBlue appal.
Utóbbiról pedig írtak itt is a topikban, meg redditen is, hogy másoknak működött. Nekem nem.
Ugyanakkor mintha olvastam volna olyat is, hogy valaki bement az iBoltba, és ott a hivatalos adapterrel sem ment, szóval érdekes a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest