Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
trol75
üzenetére
Szia
Én 17.-én rendeltem a tokot, 21.-én reggel elhagyta Plzen-t, aznap este pedig be is érkezett Magyarországra. Ma pedig hozta is az Express One.
Pedig a fent linkelt mágneses tok nagyon bejött. Nem kell bepattintani, csak simán rárakom és kész. Erre ezt a szart küldték.. Kinyitva a pencil tartó miatt okádékul néz ki szerintem. Plusz beletenni is nagyon nehéz, nem is próbálkoztam vele hogy teljesen belerakjam, csak félig tudtam.
Pedig eddig minden ESR-es rendeléssel meg voltam elégedve, rendeltem már jó néhány kiegészítőt, fóliát, minden frankó volt. Kivéve ez a nyamvadt tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest