Hirdetés
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Azért ezzel nem értek teljesen egyet. Korábban M1, most M4 Pro-m van. Lumában M1-gyel öt sávon + hangsáv vágtam és szerkesztettem 4K tartalmakat, Logic Proval sok sávon zenét, Lightroomban képeket (bár ahhoz még M-es proci sem kell szerintem). Szóval ki tudja használni a rendszer, legfelejebb butább a fájlkezelés meg még egy-két dolog, mint Mac OS-en. Most ott tartok, hogy ezeknél a feladatoknál leginkább az iPadet használom, Macbookot eladtam, Mac Minin videót nézek, ill. böngészek, de csak azért, mert az van normális hangrendszerre kötve.
Most, hogy van az iPadhez normális billentyűzetem, a szövegszerkesztés jelentős részét is ezen fogom végezni, ill. a levelezésnél volt még ez számomra hiányosság (levelező appok, Gmail még egyébként eléggé egyszerűek, buták).
A monitorral való munkát valóban fejleszthetnék, mert ott komoly hiányosságok vannak. Nem is értem, hogy ha hardveresen felkészítették, miért hanyagolták el ennyire a rendszert... -
HdRew
őstag
Nagyon köszi ezt a részletes kommentet és a pencilek jellemzőit is.

Igen, a támogatás az egyik része a dolognak, mert simán használok valamit a támogatás végéig. (Jelenleg van egy i11 pro és AW S5-öm. Nem mai darab egyik sem, a telón csak egy akkut cseréltettem tavaly.)
A nagy méret nem kell, bőven elég a kisebb is.

Ha megpróbálok racionálisan gondolkodni, akkor azért az m2 teljesítménye sokkal jobb, mint amennyivel drágább az m1-es iPadnél, szóval nem feltétlenül ördögtől való az újabb modell sem. Ezen még egy picit rágódom, de az biztos, hogy akkor mellé nem fogok egyikkel sem.
Köszi, igen, láttam júni 10-zel kezdődik, azt már akkor lehet meg is várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest