Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Szerintem iPhonennal kitapasztalták az OLED beszállítói láncot (pl milyen nehéz konzisztens minőséget produkáló, megbízható partnereket találni megfelelő áron), aztán lehet nem akarnak egy technológiától függeni. Plusz lehet hogy a mLED előnyösebb ilyen téren. De ez csak egy tipp.
-
Semin
őstag
@smc, pzstm
mea culpa, igazatok van. ÉN szeretném hogy megérkezzen.
Mivel azt is pletyizik, hogy kapunk új Magic Keyboardot, komplett pakkban gondolkozom.
És azért mostanában ezek a pletyik általában betalálnak [link]Most adtam el a két pro-t billetyűzetestől, tollastól, úgyhogy nálam uborkaszezon.
(Jött egy kb. visszautasíthatatlan ajánlat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest