Hirdetés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinder93
aktív tag
Egyébként én mostanság inkább egy esr fekete tokot és egy Logitech K380 billentyűzetet használok vele. A billentyűzet elfér a táskába, és csak kiveszem ha kell, cserébe vékonyabb a tok így, mint a Combo Touch. Annyi, hogy a billentyűzet német itt is, de megszoktam, nem zavar. Amazonon rendeltem a bill-t.
-
Gzolo
senior tag
Ha nem kell a touchpad, akkor még létezik a Logitech Slim Combo is, illetve kínaiaktól van sokféle, de azok nem Smart connectorral, hanem bluetooth kapcsolattal mennek majd.
Én is a Logit ajánlom, akár használtan. iPad 7-8-9 kompatibilis egymással, tehát egy pár éves kiadás ugyanúgy használható lesz, csak nem lesz rajta a dobozán a 9. -
Vasti74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest