Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ádám16
üzenetére
A többiek már szerintem kb. leírták a lényeges különbségeket. Van még különbség, pl. az ipad pro csatlakozója thunderbolt (és usb 4), nem csak sima usb-c. Ez például nekem nem igazán számít, én külső ssd-re szoktam vele dolgozni néha (videók importálása, és a feldolgozás után közvetlenül az ssd-re exportálás, anélkül hogy a belső tárhelyre elmenteném), de ez csak sima usb-c. Jobb lenne sebességben a thunderbolt, de drága, nem éri meg nekem. De ez nem kifejezetten hétköznapi felhasználás.
Nem figyeltem, hogy mekkora tárhelyet akarsz, 256 giga felett csak a pro van. 16 giga ram is csak itt elérhető, de ennek - szerintem - inkább csak a "desktop" gépként való használatkor lesz jelentősége, én még nem futottam bele ilyen limitbe (az én promban 8 giga van).
A kamerát írtad, a pro-nak az előlapi kamerája is jobb.Egyébként az új air eléggé utolérte a korábbi pro-t, ha a fentiek, illetve a kamera, hangszórók nem számítanak, akkor ahogy elnézem a 256 gigásban 50 ezerrel olcsóbb az air, szerintem nagyon jó vétel.
-
adomok
tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Én is a két modell között vacilláltam, és végül az Ipad 9 lett. Leginkább tartalomfogyasztásra használom, illetve házi videókat vágok full HD-ban, mindenféle probléma nélkül. Lehet, hogy az Air kijelzője jobb, de mivel ott sincs 120 Hz a pro pedig még drágább lett volna, így maradt az Ipad 9. Az is igaz, hogy én kifogtam egy akciót így 115-ért tudtam megvenni. Nem érzem, hogy a kijelző rossz lenne, csak a 60 Hz szokatlan a 13 pro mellett. Ha az Air 120 Hz lenne, akkor azt vettem volna, de a többi paramétere nekem nem érte meg a felárat. Persze nem is használok olyan alkalmazásokat, amihez kellene az M1 ereje.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Ádám16
üzenetére
Az M1-es Air5 több mint elegendő mindenre IS. Ez tuti nem fog kikopni még jópár évig, olyan erő és tartalék van benne, hogy az brutális. Gondolj csak bele, van olyan MacBook, amiben ugyanez a SoC van.
Ha nagyon hosszú távra tervezel, akkor Air5, amíg csak emnyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi