- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
válasz
mrbego
üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, bár nekem a "kapudrog" egy Macbook volt, múlt héten vettem egy alap iPadet. A kijelző nekem tetszik, feketéje nyilván nem amoled, de a színek, felbontás rendben van.
Ahhoz képest, hogy mennyire hangoztatják, hogy Apple zárt rendszer szépen beilleszthető Android környezetbe is: működik a régi NAS elérés, bizonyos appoknál megy a Chromecast is, de ez nem annyira teljes körű mint egy Android telefonon/tableten (weboldalról nem ajánlja fel, ilyenkor a telefonról küldöm át a tartalmat). Látja a nyomtatót, scannert.
Szóval nekem pozitív csalódás. Bátran ajánlom, hogy tegyél vele próbát. -
bostone
addikt
válasz
mrbego
üzenetére
Legegyszerűbb, ha magad bizonyosodsz meg a jelenségről. Több helyen található kiállított darab, más szemével úgysem láthatsz.
Szerintem egy nagyon jó minőségű kijelzőről beszélünk egyébként.Windows, Android, IOS. Vígan élnek egymás mellett, bár lehet azonos alkalmazás esetén eltérés a felületen, engedély engedékenységben.
Nem mindenkinek jön be az Apple rendszer, én egy hónapot rászánnék, a barátság tesztre, mert zömében benne van minden, ami az androidban is, legfeljebb máshol kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.)