Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyil
tag
válasz
Ragefull
üzenetére
Szia.
Van normális laptopod az ipad mellett vagy javarészt ezt használnád?Ha belefér a keretedbe akkor a jelenlegi palettából újonnan én is air4et, használtan '18as vagy 2020as 11"prot vennék. Ha a garanciától függ hogy nyugodtan alszol-e akkor 3évvel természetesen, de nem jellemzően romlanak el ezek. Ki lehet fogni kevés garis de szinte új prokat jó áron.
Ár-érték arányban a base alap ipad a legjobb általában, azonban itt élvezhető hangzásod nem lesz ahogyan a tárhely is odafigyelést igényel. A prok joval drágábbak de messze a legjobb teljesítmény és élmény a tabletpiacon szerintem

-
moleculez
veterán
válasz
Ragefull
üzenetére
Air 4 az nagyon el lett találva, itt sokunknak az van, nekem is.
Más:
Elkezdtem összevágni iPadon a nyaralós videót Luma Fusionnel. Olyan szépen eszi a 4K60fps videókat akár 3-4 sáv egyszerre, ahogy illik
Mivel csak 64GB-s ezért iCloudból szedi az anyagot de csak azt ami épp kell. A Movie Makert már kinőttem, a Luma az tökéletes most. Nem olcsó, de nagyon jó. Tele van a YT ilyen reviewokkal, de gondoltam megosztom az én tapasztalatomat is.
Inteles MBA sír a sarokban
Nem erre van kitalálva na'
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem erre van kitalálva na'