Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Mert nem én vagyok a legokosabb srác a városban!

Úgy voltam vele hogy 10.5 öt néztem, de gondoltam a 12.9 nem sokkal drágább, akkor legyen az. Valamint 2018 ban volt már ilyenem, csak akkor sosem vittem magammal, csak otthon nyomkodtam, és jó emlékeim voltak az eszközről. De actual "mobil" eszköznek szerintem élhetetlen. Majd pár év mulva amikor megjön a 12.9 es foldable, akkor teszek vele majd mégegy próbát!

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest