Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
bollokcs80
üzenetére
Bár én még új vagyok, a szavam nem sokat ér a tanácstűznél. Viszont én is pont az általad említett 2 eszköz között akartam választani. Nekem úgy sikerült választani, hogy elmentem a Mediamarktba, ott ki volt állítva mind a két gép. Megnyomkodtam mindkettőt. Az Air 4 az minden gombnyomásra azt teszi, amit várok. A Samsung pedig hozta a formáját. Tehát bosszantó dolgokat csinál, csak immáron gyorsabban, mert a hardver az valóban erős.
Az Air-t választottam. Azóta helyrejött a vérnyomásom. És írom ezt úgy, hogy rengeteg vásárlásom van a Google-nél és jelenleg is Samsung telefonom van. És írom ezt úgy, hogy igen zárt az Apple és nagyon meg kell szokni. Nekem megérte az almás alkalmazkodást. Csak azt bánom, hogy nem előbb váltottam. Ha van lehetőséged, te is nyomkodd meg
! -
Divinity
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ilyen feladatokra mind a két eszköz megfelel.
Ha nyitott vagy Apple irányba akkor ahogy írtad is jobban jársz az Air-el, időtállóság tekintetében is.RDP, VNC kliens van normális, SSH-hoz is vannak alkalmazások bőven.
a Windows-hoz képest viszont nagyon más a felhasználói élmény, ahhoz a Samu féle DeX sokkal közelebb áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!