Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
bollokcs80
üzenetére
Bár én még új vagyok, a szavam nem sokat ér a tanácstűznél. Viszont én is pont az általad említett 2 eszköz között akartam választani. Nekem úgy sikerült választani, hogy elmentem a Mediamarktba, ott ki volt állítva mind a két gép. Megnyomkodtam mindkettőt. Az Air 4 az minden gombnyomásra azt teszi, amit várok. A Samsung pedig hozta a formáját. Tehát bosszantó dolgokat csinál, csak immáron gyorsabban, mert a hardver az valóban erős.
Az Air-t választottam. Azóta helyrejött a vérnyomásom. És írom ezt úgy, hogy rengeteg vásárlásom van a Google-nél és jelenleg is Samsung telefonom van. És írom ezt úgy, hogy igen zárt az Apple és nagyon meg kell szokni. Nekem megérte az almás alkalmazkodást. Csak azt bánom, hogy nem előbb váltottam. Ha van lehetőséged, te is nyomkodd meg
! -
Divinity
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ilyen feladatokra mind a két eszköz megfelel.
Ha nyitott vagy Apple irányba akkor ahogy írtad is jobban jársz az Air-el, időtállóság tekintetében is.RDP, VNC kliens van normális, SSH-hoz is vannak alkalmazások bőven.
a Windows-hoz képest viszont nagyon más a felhasználói élmény, ahhoz a Samu féle DeX sokkal közelebb áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!