- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Nem kell felhő. USB-C-s iPad kezeli a külső tárakat. Pendrive, M.2 foglalatos külső SSD (nekem 500GB van benne), hangkára, ethernet átalakító, stb. Viszont én ajánlom hozzá a saját billentyűzetét, mert egyrészt tartja is a készüléket, másrészt sokkal jobb a gépelési élmény. Bár ott van a diktálási lehetőség is, amely fényévekkel jobb, mint androidon. iTunes nem igazán kell, én sem használom. A fájlokba bármit lehet másolni akárhonnan és onnan azokat meg lehet nézni, le lehet játszani, stb. Csak a belső tárhely lehet korlát, bár ahogy írtam a külső tárhely is lazán megoldható.
-
domerator
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Ezt pont nem tudtommal, ma már a mostani ipadek kezelik a külső tárakat. Én csak abból jutottam erre a tanácsra, amit eddig tőled láttam itt a fórumon (automatizálás felsőfokon, stb.) Az iPad (iOS) teljesen más világ, ha nem világjáró lennél, akkor azt mondanám, hogy vegyél egyet 14 napos elállással és nyugodt estéiden próbálgasd, hátha be tudod illeszteni a környezetedbe, de az nagyon gáz lenne, ha épp Európa másik csücskében akadnál meg, hogy valamit nem tudsz az ipaden megcsinálni. Csúcstermék az iPad, évekig jóbarát, de nem egy vándorló ős-droidosnak

Amúgy a kollégák is droidosok általában?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PayPal
- Autós topik
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Samsung kuponkunyeráló
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest