- petipetya: Nagy chili topic. :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyáltalán nem kötelező, megveszed és kipróbálod.

Nekem volt a surface bookon is, pedig ott 4 féle hegy is van a ceruzához.
Ami engem nagyon zavart hogy az üvegen kevés a tapadás, de ha belefutsz egy ujjlenyomatba akkor az olyan, mintha hirtelen murvába érnél.
No meg így sokkal ellenállóbb az ujjlenyomatokra, kevesebbet kell törölgetni (2 hetente ha egyezer letakarítom, de akkor sem feltűnő)
Jah és én azért eléggé féltem, drága cucc volt és lehet el fogom adni ha jön egy arra érdemes új gen.Persze mint minden, ez is kompromisszumokkal jár. Matt fóliánál kicsit zajos lesz a kép, ha közelről nézed elég feltűnő, de nem megszokhatatlan. Illetve ha egy napos szobában úgy esik a fény, akkor nem látsz semmit a kijelzőn. Illetve ezt nem mértem ki, de mintha 5-10%-ot lefaragna a fényerőből. Üvegnél pedig ugye bukod az ujjlenyomat ellenállást és a tapadást, cserébe védve van a kijelző és kontrasztosabb/tisztább is a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Samsung kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No meg így sokkal ellenállóbb az ujjlenyomatokra, kevesebbet kell törölgetni (2 hetente ha egyezer letakarítom, de akkor sem feltűnő)