- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Én megfordítanám a kérdést: van annyival olcsóbb a 6, hogy érdemes legyen spórolni rajta?
Én találtam egy szinte új, pár hónapos, használt, 32 GB, WiFi + LTE példányt 300 eur-ért, de LTE nélkül akcióban is 300-ért adják. Ugyanígy akcióban 329-ért több helyen is láttam már 32 GB-os 7-et, természetesen LTE nélkül. A kérdés az, hogy megér-e neked az egy generációval régebbi modell 30 eur spórolást? Illetve, hogy sürgősen kell-e normál áron, vagy van időd megvárni egy akciót? Mert ha sürgős, akkor lehet az a difi éppen 70-80 eur is, az meg már majdnem egy apple pencil ára.p
-
mazsiii92
senior tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
A +1GB ram miatt időtállóbb. Illetve a kijelző is nagyobb, támogat billentyűzetet is. Szerintem ér annyival többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest