Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
üzenetére
2020-ban szerintem már pont, hogy a Type-C nem rétegigény, hanem nagyjából ez lett az általános, de 2-3 éven belül ez már biztosan igaz lesz, és nem csak egy IT fórumon, hanem a hétköznapokban is.
Én nem vagyok profi fotós, ettől függetlenül tök jó lenne néha rádugni egy memóriakártyaolvasót az iPadre, például repülőn vagy vonaton, ahol nem tudok (és őszintén szólva ha tudnék, akkor se lenne hozzá a tökömnek se kedve) olyan adaptert használni, amihez táp kell, márpedig ez a Lightning esetében még egy memóriakártyához is szükséges. Most csak ezért kell magammal hurcolnom egy notit, ami nagyobb és nehezebb is, mert nincs hova dugni (nyilván olyan helyre szeretném, ahol a képeket látom, és nem csillagokat, mielőtt valaki lecsapja
) a kártyát. És nem, ezért nem vennék egy Pro-t, mert másra nincs szükségem, amiben az jobb a mostani Minimnél vagy az új Airnél. Egyszer biztos meg fogja lépni az Apple, hogy minden eszközük Type-C-s lesz, már csak az iPhoneokon és a nem Pro iPadeken van Lightning, akkor már megléphetnék minél előbb. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
üzenetére
2020-ban szerintem leginkább 2020 van. Az iPad önmagában is rétegigény és a Type-C nem csak arra jó, hogy külső meghajtót tudj rádugni, de áramot kivenni is tudsz vele (töltheted a telefonod az iPadről) és képátvitelre is alkalmas, külső monitorra kötve gatyába rázott billentyűzet/egér kezeléssel talán már beszélhetnénk arról, hogy ez a "laptop replacement" dolog nem csak marketing bullshit.
Ha meg úgysem dugdosol külső eszközöket az iPadedbe, akkor miért is zavar, hogy milyen csatlakozó van rajta? Nem világos.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a kártyát. És nem, ezért nem vennék egy Pro-t, mert másra nincs szükségem, amiben az jobb a mostani Minimnél vagy az új Airnél. Egyszer biztos meg fogja lépni az Apple, hogy minden eszközük Type-C-s lesz, már csak az iPhoneokon és a nem Pro iPadeken van Lightning, akkor már megléphetnék minél előbb.