- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerintem meg te vagy képtelen felfogni, hogy az emberek többsége ki tudja váltani a számitógépet egy iPaddel. Persze, hogy van egy rakás olyan dolog, munka, program és egyebek, amit csak számitógéppel lehet megoldani, ezen nincs mit vitatkozni, tény, de ezek a dolgok kissebségben vannak, jóval többen vannak világon azok, akik nem használnak ilyen programokat egész életükben. Hajtogatod itt minden kommentedben, hogy nem lehet kiváltani, mikor a valóság az, hogy amire a legtöbben használják a számitógépüket, arra alkalmas egy iPad is. Érdemes kicsit túllátni a saját világunkon, az csak a valóság piciny szeletkéje, és nem valami általános igazság. Amikor még grafikusként dolgoztam, nekem is komoly erőművekkel kellett dolgoznom, vicc kategória lett volna ha tablettel akartam volna megcsinálni a munkámat, de mióta "főnök" lettem, a dolgaimhoz már elég a tablet, pedig ha úgyvesszük komolyabb munkát végzek, nagyobb felelősséggel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs