Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.attila
tag
Írnál még esetleg erről az ios filerendszerről? Próbáltam rákeresni a wikipedián, de nem találtam. Magamtól nem tudom megugrani ezt a rendszermegértést. Ha egy videót pl. több lejátszóval akarok lejátszani, akkor open in-el meg tudom tenni, de van egy olyan gyanúm, hogy akkor fizikailag is több példányban lesz fent a gépen a video, mintha ilyenkor bemásolódna az adott alkalmazás mappájába.
-
"Filekezelő gyárilag nincsen, lévén az iOS frontendje és maga az egész megjelenése amit a felhasználó felé kommunikál nem könyvtár struktúrájú, hanem app/adatbázis alapú. Tehát nem a file-al indítod a programot, hanem a programban találod meg a filet. Ez némileg bizonyos esetekben szemléletmódváltásra kényszeríti azt aki nem szokta ezt meg."
Én egyedül ettől kapok hülyét
Amúgy nagyon szépen megfogalmaztad! 
Javaslom az AppZapp Pro mellett az Appsgonefree alkalmazást is az átmenetileg ingyenessé váló appok levadászására, kevesebbet hoz, viszont szerintem a legjobb ingyenesek ebben is megtalálhatóak.
-
Winne
nagyúr
Melóban vagyok, itt nem jönnek be a képek, de este áttanulmányozom otthon, köszönet érte!

Másik kérdés: mennyire sérülékeny a kijelző? Gorilla üveg? Karcolódik? Fontos ez azért, hogy vegyek-e egy behajtható tokot (amivel vastagabb a készülék sokkal), vagy elég-e egy ilyen gumírozott vacak a hátuljára, amitől nem karcolódik és nem csúszkál az asztalon?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy nagyon szépen megfogalmaztad!