Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.attila
tag
Írnál még esetleg erről az ios filerendszerről? Próbáltam rákeresni a wikipedián, de nem találtam. Magamtól nem tudom megugrani ezt a rendszermegértést. Ha egy videót pl. több lejátszóval akarok lejátszani, akkor open in-el meg tudom tenni, de van egy olyan gyanúm, hogy akkor fizikailag is több példányban lesz fent a gépen a video, mintha ilyenkor bemásolódna az adott alkalmazás mappájába.
-
"Filekezelő gyárilag nincsen, lévén az iOS frontendje és maga az egész megjelenése amit a felhasználó felé kommunikál nem könyvtár struktúrájú, hanem app/adatbázis alapú. Tehát nem a file-al indítod a programot, hanem a programban találod meg a filet. Ez némileg bizonyos esetekben szemléletmódváltásra kényszeríti azt aki nem szokta ezt meg."
Én egyedül ettől kapok hülyét
Amúgy nagyon szépen megfogalmaztad!
Javaslom az AppZapp Pro mellett az Appsgonefree alkalmazást is az átmenetileg ingyenessé váló appok levadászására, kevesebbet hoz, viszont szerintem a legjobb ingyenesek ebben is megtalálhatóak.
-
Winne
nagyúr
Melóban vagyok, itt nem jönnek be a képek, de este áttanulmányozom otthon, köszönet érte!
Másik kérdés: mennyire sérülékeny a kijelző? Gorilla üveg? Karcolódik? Fontos ez azért, hogy vegyek-e egy behajtható tokot (amivel vastagabb a készülék sokkal), vagy elég-e egy ilyen gumírozott vacak a hátuljára, amitől nem karcolódik és nem csúszkál az asztalon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest