- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
kr1st0f
üzenetére
Nekem az Adonit Jot Pixel vált be, amit a kolléga is említett már, akcióban sikerült kifogni anno egy első generációst 7500Ft-ért, ezt pont pár napja váltottam le egy második generációsra, ami még jobb, mint az első, ezzel már tényleg szinte papír+toll érzés a jegyzetelés.
local1: szokott akciós lenni a Notability, én anno 1$-ért vettem meg és nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem is a legjobb jegyzetelős app, mind PDF-ekre való jegyzeteléshez, mind a "füzetbe" való jegyzeteléshez -
Süvi
őstag
válasz
kr1st0f
üzenetére
Szia!
Korábban írtam már teszteket, nekünk van itthon 4 féle:
1, Adonit jot Pro, ez anno 10.000 Ft volt, most kifutóban van, mert van neki egy új változata, külalakban, ennyi pénzért nem szabad otthagyni.
Külföldi tesztek szerint a legjobb nem aktív jegyzeteléshez, szerintem is jó
1 hátránya van: nem szabad rányomni, ill vigyázni kell a végén lévő klipszre, mert Mo-on nem lehet utánrendelni2, Ennek a kínai változata, gyengébb minőség
3, Páromnak ilyen van, aktív, nagyon szereti, akcióban vettük, kb. 10.000 Ft-ért
4, Apple Pencil Ipad Pro készülékhez: ez messze a legjobb megoldás, véleményem szerint jobb, pontosabb, mint a Samsung Note eszközei.
Legjobb jegyzetelős alkalmazás: Notability
Rajta lehet a tenyér a kijelzőn (passzív toll esetében is) és külön tudja választani a tolltól, nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TP-LINK routerek
- Witcher topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest