- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
A képek elforgatását illető jelenséggel én pl. találkoztam. Nekem levágásnál csinálta: ha a Camera Rollban kijelölt képre a Szerkesztés menü alatt alkalmazok valamilyen műveletetet, az esetemben ez levágás volt, akkor a Camera Rollban a szerkesztett kép előnézetét mutatja. Ugyanakkor Win alatt kimásolva az eredeti, szerkesztetlen (vágatlan) kép jelenik meg.
Én nem gyakran használtam így és nem zavart, mert háttérképnek vágtam ki egy részletet, de tök jó, hogy a többi részlet sem veszett el. Csak megjegyeztem, hogy így volt, mert meglepett.
Hogy ez beállítás kérdése-e vagy valamelyik OS verzió csinálta csak, hogy én nyomtam rá valamire vagy alapértelmezett, azt nem tudom, mert amikor tényleg képet akarok szerkeszteni, azt külső alkalmazásban csinálom és más néven mentem el, nem írom vele felül az eredetit.
A jelenség mindenesetre létez(ik?)ett.
Gyanítom, sőt, talán még régebben tapasztaltam, hogy az elforgatást is így kezeli.
-
Chrystall
senior tag
Ja, tehát úgy gondolod, akinek betelik az iPad, az az évek során készített képeit és videót fogja és letörli. Valóban, ilyet tényleg nem szokott senki sem csinálni. Észre sem vettem mennyire egyedül vagyok ezzel. Hát bocsánat...
Képzeld el, lehet furán hangzik, nálam az ilyen dolog viszont alapvető, hogy a képeimet elteszem későbbre, hátha meg akarom őket nézni a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest